Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Co sądzicie o felgach EVO RACING? czy sie zmieszczą ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś słyszał o felgach firmy EVO RACING ?

http://www.allegro.pl/item821291886_18_evo_5x112_ciemny_chrom_poler_rant.html

Może ktoś ma takie u siebie?

Czy myślicie ze będą dobrze się komponowały z B7 AVANT ?

przód 8 x 18" ET 35 z tego co wiem będzie pasował, oponka 225/40/18

tył 9 x 18" ET 40 wejdzie mi to i nie będzie nigdzie obcierać/szorować i jaką gumę na ta to założyć?

Zawias S-line

Opublikowano

Mam takie, tylko środki czarne.

Sezon letni przelatany i ... brak zastrzeżeń. Nadal są proste, nie biją, a dziur kilka zaliczyłem, więc mogę polecić.

Ranty też całkiem twarde (niestety trafiłem też na róg krawężnika :wallbash:)

W B7 możesz sobie założyć oponę 235/40/18 - troszkę wyższa, ale podobno bardziej prowadza w koleinach niż 225/40.

Opublikowano

Jak się nie mylę to kolega edmondo ma 8calowe fele. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mi sie tez wydaje ze 8 cali. bo z czarnym srodkiem na allegro sa tylko 8 calowe ;]

Opublikowano

Słyszeć nie słyszałem no ale mi sie podobają. :good: Co do opony to ja szykuje się na 225/40R18 na felgę 8 calową... :cool1:

Opublikowano

JA - ich habe 8 cal :decayed:

Co do kolorku, to ten jest za***isty - widziałem coś takiego na Espace i poprostu miazga.

Trochę żałuję, że nie wziąłem ciemnego chromu, ale ... ehhh.

Opublikowano

Takie fele już ma jeden z forumowiczów na B7 i jeżdżą bez zastrzeżeń. 18" - przód 8, tył 9":

A tak właśnie wyglądają przy twojej budzie:

http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_juz_nie_taka_nowa_a4_w_koncu_czas_pokazac-t56330.0.html

Opublikowano
  • Autor

dzieki kolego za info.... na zdjeciach na aukcji lepiej sie prezentują niz u kolegi w tym "czerwonym" avancie b7....

Opublikowano

dzieki kolego za info.... na zdjeciach na aukcji lepiej sie prezentują niz u kolegi w tym "czerwonym" avancie b7....

Brak gleby. A to naprawdę dużo daje do efektu końcowego.

Opublikowano
  • Autor

na pewno masz racja... w tej b7 jest na pewno zawias 1BA,,, ja właśnie czekam za kompletny nowy zawias od S-line (1BE) wiec pewnie troszke lepiej sie prezentowac

Opublikowano

Do felgi z rantem niestety wymagana spora gleba. -20mm będzie chyba dalej kulawo wyglądać, mi coś podchodzi pod -35 i było by malina :good:

Opublikowano
  • Autor

wiec chyba z nich zrezygnuje skoro tak uwazasz... nie chce niższej zawiechy... u mnie na podlasiu drogi sa w fatalnym stanie... -20mm mi w zupełności wystarczy.... wiec bede szukal innego ciekawego wzoru... pozdrawiam

Opublikowano

pytanie było czy sie zmieszczą wiec odpowiedz brzmi TAK.

Opublikowano
  • Autor

rozmawialem juz z kolega ktory ma te koła... on mial opone 235/40 na tyle i nic mu podobno nie szorowalo (sprezyna H&R podobno -35mm)

ale na tej feldze taki rozmiar jest naciagniety;/ wiec przydaloby sie założyć 245/35 tak mi sie wydaje ;p

Opublikowano

Firma EVO robi felgi wykorzystując znane wzory innych firm m.in. BBS. Te co pokazałeś to wzór DOTZ Mugello. Jeżeli boisz się tych 9" z tyłu to poszukaj Mugello, ten sam wzór a węższa felga. Co do gleby to nawet -35mm jest przymaławo. Przy takim rancie mega gleba i dopiero wtedy wygląda :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kolega na forum ma takie w B6, wiec zmieszcza sie napewno, ale czy pasuja? to juz kwestia gustu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
kolega na forum ma takie w B6, wiec zmieszcza sie napewno, ale czy pasuja? to juz kwestia gustu
możesz zdradzić który :wink4:
Opublikowano
możesz zdradzić który :wink4:

Tas2Die4 - czarny sedan.