davidoff82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 jak w temacie http://rezacze.pl/warsztat/reznaw/reznaw.html
davidoff82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 To akurat wszyscy wiemy i nie tak brzmiało pytanie . Weź teraz i je znajdź w rozsądnej cenie Wiadomo że samemu taniej i satysfakcja większa. Pytam więc ponownie czy nasze nawiewy są takie same w środku i czy da sie tak zrobić?
radzisz22 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 nie da sie te co sa pokazane to sa od a6 u nas jest farba biala a nie cos co bedzie przerzucalo swiatlo mozna to wycinac i dopasowywac diody pilkiniem ale bedzie pewnie to troche kiepsko wygladalo
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 jest farba biala Nie da się jej zdrapać ? Ja miałem w Cifie tarcze zegarów od tyłu zawalone farbą...zdrapałem i jest mega
KANAL Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 To moze ktos wie czy takie kratki z C4 pasuja do A4 B5?
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Niestety tego moda na ori kratkach się nie wykona - sprawdzałem. Jedyny sposób, skonsultowany z radziszem22, to właśnie wstawienie tam diody, np. 5mm i dopiłowanie precyzyjnym pilnikiem w kształt trójkąta, ale aż tam bardzo nie mam parcia, żeby to wyrezać;p
KANAL Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Trza by kogos kto ma takie kratki z 'setki' albo a6 c4 i zobaczyc czy by podeszly... te srodkowe sa na 90% szersze ale te na brzegach wygladaja podobnie... a moze chociaz samo to 'kolko' by sie przelozylo... fajny bylby gadzecik.
grippen Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 To akurat wszyscy wiemy i nie tak brzmiało pytanie . Weź teraz i je znajdź w rozsądnej cenie Wiadomo że samemu taniej i satysfakcja większa. Pytam więc ponownie czy nasze nawiewy są takie same w środku i czy da sie tak zrobić? musisz szukać a znajdziesz http://moto.allegro.pl/item810423056_audi_a4_b5_99_01r_kratka_nawiewu_lewa.html można się pewnie jakoś dogadać tylko kolor,ja kupiłem granatowe przełożyłem tylko te elementy ze staregote co sie nimi kieruje a całą obudowę pomalowałem spreyem i wygląda jak ori,gdzieś w dziale warsztat jest opis Trza by kogos kto ma takie kratki z 'setki' albo a6 c4 i zobaczyc czy by podeszly... te srodkowe sa na 90% szersze ale te na brzegach wygladaja podobnie... a moze chociaz samo to 'kolko' by sie przelozylo... fajny bylby gadzecik. o kółku też pisałem że nie da rady jest inaczej umocowane
Rekomendowane odpowiedzi