Filemonl Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 dlatego tez w uzywki się bawić nie chce... ;d dzięki bardzo za infromacje
majkel_majki Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Z automatem to niestety tak jest, że przy dużym przebiegu czasem się sypnie i trochę to może kosztować, ale jak zrobisz remont raz, a porządnie to masz spokój na resztę życia samochodu
MoorPH Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 A ja powiem tak. Mój automat padł i włożyłem manuala. Teraz jestem zadowolony. Koszty części + robocizna ok 2300zł w tym nowe sprzęgło i przeguby wewnętrzne, łożysko igiełkowe oraz olej w skrzyni.
Filemonl Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 no więc panowie! właśnie odebrałem samochód... regeneracja zakonczona sukcesem śmiga bardzo ładnie
majkel_majki Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Świetnie z ciekawości, jaki rząd kosztów i zakład?
Filemonl Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 równe 2k. zakład w miejscowości Baranowo k.Poznania .. z polecenia mialem specjaliste
majkel_majki Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No to nie było tak źle, z grubsza tyle co sprzęgło w manualu A inni niech sobie drutują i wkładają manualne skrzynie :gwizdanie:
Filemonl Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 dokładnie... myślałem, że wyjdzie więcej ale póki wszystko śmiga pięknie co najwazniejsze spalanie mi zeszło a mialym z nim duży problem... moge śmiało powiedzieć ,że z 2 litry mniej łyka ostatnio w trasie wziął mi 6.5 ... ale jechaliśmy w 5 osób. w mieście wskazuje na 9...
majkel_majki Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Teraz pamiętaj tylko o wymianie oleju po pierwszym tysiącu lub dwóch km po naprawie i ciesz się jazdą niestety w mieście będzie ciężko zejść poniżej 8-9 litrów.
Filemonl Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 tak wczesnie wymiana oleju? nawet nie wiedzialem... a dopiero co drogim olejkiem zalana skrzynia
majkel_majki Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Po remoncie skrzyni jest to bardzo polecane, taka wcześniejsza wymiana i potem normalny interwał zmian między 40, a 80 tys km.
Filemonl Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 a to musze do servisu się odezwac i zapytam czy po tym remoncie tez tak poleca... ale dzieki bardzo
Rekomendowane odpowiedzi