Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie :wink4:

Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin.

Opublikowano
  • Autor

Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie :wink4:

Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin.

ok :good: mam 97 polowa roku :)

Opublikowano

No to tym bardziej sprawdz żebyś nie dał w d*pę z nową kierą :kox:

Opublikowano
  • Autor

No to tym bardziej sprawdz żebyś nie dał w d*pę z nową kierą :kox:

spoko :good: po mimo tego ze mam "szoszona" pod maska nie przestane czegos nowego do niej dokladac :naughty: moze w przszlosci poleci Swap na "cos" wiekszego :kox:

PABLO nie zapomnij ze jestem chetny na lotke :kox:

Opublikowano

Pamiętam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Można by było zebrac jeszcze z pare osob to moze jakis rabacik by polecial :wink4:

Grześ A4 chcesz lotke? :tongue4:

Opublikowano

felga średnia, ale wszystko co zmieniłeś to na wielki plus :good: teraz się pięknie prezentuje, chociaż może jeszcze ten tłumik zmień :tongue4:

i dobry kolor :kox:

Opublikowano
  • Autor

koncowki beda inne :kox: te juz od dawna mi nie pasuja, felga heh :wink4: na wiosne nowa :kox:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 07:28_________________________________________________zrobi mi ktos VT z czerwonymi lampami tylnimi? mysle nad pomalowaniem ich calych na czerwono :hi:

Opublikowano

chyba nad oklejeniem :wink4: myślisz tak jak slepy oraz ja (przy golfie :decayed: )

1b6b2f09bb355115med.jpg

Opublikowano
  • Autor

calkiem przyjemnie :wink4:michu93 co o tym sadzisz? :decayed:

Opublikowano

calkiem przyjemnie :wink4:michu93 co o tym sadzisz? :decayed:

powinieneś znać moje zdanie :tongue4:

ja bym robił :good:

Opublikowano
  • Autor

no to chyba sie zabawie :decayed: bo na czarno to nie bardzo :gwizdanie: jeszcze malowanie zderzaka na nowo i dokladke w kolor i dooope mam wmiare chyba fajna :decayed:

Opublikowano

noo, tłumik też masz fajny :decayed:

Opublikowano
  • Autor

kocowki beda inne :decayed:

Opublikowano

i ściągnij odrazu znaczek OOOO :cool1:

Opublikowano
  • Autor

znaczek narazie zostaje :wink4: naklejka a4-klub poleci zostana same ramki klubowe :wink4:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 23:47_________________________________________________co myslicie o obklejeniu lamp szara folia? :wink4:

Opublikowano

chyba nad oklejeniem :wink4: myślisz tak jak slepy oraz ja (przy golfie :decayed: )

1b6b2f09bb355115med.jpg

Glinek u sibie w B6, malował i też wyszła kosa :naughty:, ja niestety dzisiaj sobie uświadomiłem, że uszczelniałem lampy silikonem, i nii hoooja nie idze ich sciągnąć z auta, dlatego robiłem wszystko na aucie, ale jak wyciągniesz lampy, będzie całkiem spoko :good:

Opublikowano
  • Autor

jednak bede robil foria tak jak ty slepy :good: zreszta zobacze jeszcze :wink4:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 17:39_________________________________________________a glinek tylko pomalowal na czerwona i wypolerowal czy bezbarwnym to jeszcze kryl?

Opublikowano

i tu i tu trzeba troszkę roboty włożyć :wink4:, ale efekt jest warty, przynajmniej moim zdaniem

Opublikowano
  • Autor

co myslicie o takim czyms? mysle nad czerwonymi albo lekko czarnymi lampami, wszystkie emblmaty naklejki out i moze zderzak a'la S4? fotka do bani bo robiona na szybko :wink4: