Opublikowano 19 Lipca 201016 l Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin.
Opublikowano 19 Lipca 201016 l Autor Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin. ok mam 97 polowa roku
Opublikowano 19 Lipca 201016 l Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin. ok mam 97 polowa roku No to tym bardziej sprawdz żebyś nie dał w d*pę z nową kierą
Opublikowano 19 Lipca 201016 l Autor Upewnij się dokładnie z którego miesiąca masz audike bo w tym roku mniej więcej od połowy wchodziły już na duzym wieloklinie kierownice i żeby się nie okazało że kupisz na małym a masz już duży wieloklin, tak samo odwrotnie Przerabiałem ten temat z kierą u siebie tylko u mnie wiadomo że jeszcze był mały wieloklin. ok mam 97 polowa roku No to tym bardziej sprawdz żebyś nie dał w d*pę z nową kierą spoko po mimo tego ze mam "szoszona" pod maska nie przestane czegos nowego do niej dokladac moze w przszlosci poleci Swap na "cos" wiekszego PABLO nie zapomnij ze jestem chetny na lotke
Opublikowano 19 Lipca 201016 l Autor Można by było zebrac jeszcze z pare osob to moze jakis rabacik by polecial Grześ A4 chcesz lotke?
Opublikowano 21 Lipca 201016 l felga średnia, ale wszystko co zmieniłeś to na wielki plus teraz się pięknie prezentuje, chociaż może jeszcze ten tłumik zmień i dobry kolor
Opublikowano 25 Lipca 201016 l Autor koncowki beda inne te juz od dawna mi nie pasuja, felga heh na wiosne nowa [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 07:28_________________________________________________zrobi mi ktos VT z czerwonymi lampami tylnimi? mysle nad pomalowaniem ich calych na czerwono
Opublikowano 25 Lipca 201016 l calkiem przyjemnie michu93 co o tym sadzisz? powinieneś znać moje zdanie ja bym robił
Opublikowano 25 Lipca 201016 l Autor no to chyba sie zabawie bo na czarno to nie bardzo :gwizdanie: jeszcze malowanie zderzaka na nowo i dokladke w kolor i dooope mam wmiare chyba fajna
Opublikowano 26 Lipca 201016 l Autor znaczek narazie zostaje naklejka a4-klub poleci zostana same ramki klubowe [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 23:47_________________________________________________co myslicie o obklejeniu lamp szara folia?
Opublikowano 26 Lipca 201016 l chyba nad oklejeniem myślisz tak jak slepy oraz ja (przy golfie ) Glinek u sibie w B6, malował i też wyszła kosa , ja niestety dzisiaj sobie uświadomiłem, że uszczelniałem lampy silikonem, i nii hoooja nie idze ich sciągnąć z auta, dlatego robiłem wszystko na aucie, ale jak wyciągniesz lampy, będzie całkiem spoko
Opublikowano 26 Lipca 201016 l Autor jednak bede robil foria tak jak ty slepy zreszta zobacze jeszcze [br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 17:39_________________________________________________a glinek tylko pomalowal na czerwona i wypolerowal czy bezbarwnym to jeszcze kryl?
Opublikowano 26 Lipca 201016 l i tu i tu trzeba troszkę roboty włożyć , ale efekt jest warty, przynajmniej moim zdaniem
Opublikowano 27 Lipca 201016 l Autor co myslicie o takim czyms? mysle nad czerwonymi albo lekko czarnymi lampami, wszystkie emblmaty naklejki out i moze zderzak a'la S4? fotka do bani bo robiona na szybko