Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

plak do tego to jak dętka do durexa :kox:

a ten plak matowy? :mysli: moze mniej tlusty jest? :mysli:

ja mam uraz do plaka :no:, wole już niczym nie smarować, ja każdy zaskórniak wrzucam w skarbone i do lata mam zamiar uzbierać na konkretny zestaw Meguiarsa :naughty:

to teraz pytanie czym umyc konosle i itd zeby plaka zmyc :decayed:

Opublikowano

wodą z mydłem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wodą z mydłem :naughty:

chyba wiem co jutro bede robic :naughty:

Opublikowano

Ja kiedyś kupiłem jakiś pierwszy lepszy sprej w realu ot tak, bo na szybko chciałem wypucować plastiki, zapłaciłem może z 2 dyszki za taki dupny sprej i się zdziwiłem, prawie wcale tłuszczu, a fajny połysk został, do tego ciekawy zapach, tylko nie pamiętam co to za firma była :disgust: . Ale lepiej kupić coś pewnego, bo tylko raz tak dobrze trafiłem, reszta co kupowałem to chłam jakiś, jakby olej w spreju :decayed:

Opublikowano
  • Autor

juz :decayed:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 09:58_________________________________________________

Ja kiedyś kupiłem jakiś pierwszy lepszy sprej w realu ot tak, bo na szybko chciałem wypucować plastiki, zapłaciłem może z 2 dyszki za taki dupny sprej i się zdziwiłem, prawie wcale tłuszczu, a fajny połysk został, do tego ciekawy zapach, tylko nie pamiętam co to za firma była :disgust: . Ale lepiej kupić coś pewnego, bo tylko raz tak dobrze trafiłem, reszta co kupowałem to chłam jakiś, jakby olej w spreju :decayed:

no własnie a plak to cos takiego jak olej :decayed: gdzie sie nie dotkniesz to zostawisz ślad :decayed:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 10:04_________________________________________________udało sie umyłem konsole z tego dziadostwa :decayed: jeszcze raz mysze przemyc bo jeszcze sa ślady po plaku :wallbash:

Opublikowano

No to ciekawy ten plak, że jeszcze raz musisz myć :polew:

Opublikowano
  • Autor

normalnie smugi zostaja :decayed: ale ja to domyje :decayed: serialnie masakra jest z tym plakiem woda z mydlem szczotka scierka i jaaazda z godzine sie pobawilem ale nadal ten syf jeszcze gdzieś zostaje :decayed:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________slepego fura w banerze na a4-klub tam u góry :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

normalnie smugi zostaja :decayed: ale ja to domyje :decayed: serialnie masakra jest z tym plakiem woda z mydlem szczotka scierka i jaaazda z godzine sie pobawilem ale nadal ten syf jeszcze gdzieś zostaje :decayed:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________slepego fura w banerze na a4-klub tam u góry :slina: :slina: :slina:

Nieźle :decayed:

No widziałem, dobrze wygląda :D pozmieniały się auta na banerze :)

Opublikowano
  • Autor

jutro beda jakies fotki srodka bo dzis to juz nie jestem w stanie :decayed:

Opublikowano

galka tez juz idzie :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 22:16_________________________________________________wie ktos jak zdemontowac plastik z konsoli srodkowej? ten co zakrywa śruby od klimatronika,tam gdzie jest radio i itd... nie moge sobie z nim poradzic a nie chce go polamac :wink4:

Wyciągasz radio tam są śruby i jak odkręcisz to tylko wyciągasz bo jest na zatrzaskach jeszcze.

oki dzieki :good:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 21:34_________________________________________________wczoraj troche odnowilem tunel srodkowy,pomalowany w czarnym macie ,wkladki w tunelu obite alcantara,pokrywa podlokietnika i raczka ręcznego tez w alcantarze. Fotki słabe bo robione kalkulatorem jak zrobie listwy to cykne leprze fotki :)

zdjcie0013h.jpg

By wojciu0308 at 2011-01-06

zdjcie0014e.jpg

zdjcie0018rm.jpg

no i mam nowego pasażera Zenka :decayed:

zdjcie0016p.jpg

ALE NIEBIESKO TAM........ :polew:

Opublikowano
  • Autor

idz sie umyj :przebiegly:

Opublikowano

e żelu, nie świruj, jest niebiesko aż w oczy wali... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

e żelu, nie świruj, jest niebiesko aż w oczy wali... :cool1:

łysol z BiEmDabliu :decayed:

Opublikowano

tu nie ma 2.8 :decayed:

Opublikowano

Mały żel. ?

Opublikowano
  • Autor

Mały żel. ?

wole określenie mały ssak :decayed:

Opublikowano

a żel dla skner?

Opublikowano
  • Autor

wygrzebałem dzis ze strychu jeszcze progi od polifciaka :decayed: jak mowicie zakladac je czy dac sobie spokoj? Nie mam do nich tych blaszek z napisem audi ale myśle ze to nie problem,gdybym nie dokupil ori to moze dorobil bym je z jakies ciękiej aluminiowej blachy i przepolerował bym razem z listwami w szczotkowane alu :mysli:

zdjcie0023d.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us