Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahhh... piękna ale u ciebie też były Lexsus z tyłu znam ten ból (moje też przyjechały na podobnych :embarrassed: i też z niemiec )

Widać ogrom pracy włożony :good:

Opublikowano
  • Autor

slepy ale chyba pomysl na plastik mialem dobry :kox: bo chyba az tak bardzo nie trzeba ich ciąć :decayed: ja teraz szukam gryla od rs4 :decayed: ten mnie razi :kox:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 18:59_________________________________________________

Ahhh... piękna ale u ciebie też były Lexsus z tyłu znam ten ból (moje też przyjechały na podobnych :embarrassed: i też z niemiec )

aaa noo lexus szajs :sick3: troche tylko tam pogrzebałem :wink4: praktycznie kosmetyka która powinna byc zrobiona juz dawno :good:

Opublikowano

a się dopiero rozkręca :kox:''

slepy ale chyba pomysl na plastik mialem dobry :kox: bo chyba az tak bardzo nie trzeba ich ciąć :decayed: ja teraz szukam gryla od rs4 :decayed: ten mnie razi :kox:

dobry, dobry :good:, jak je dotnę to zobaczymy jeszcze jak krzywizna do lampy pasuje

Opublikowano

wojciu0308 alez ty skromny :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

bo w sumie nic takiego wow nie zrobilem :wink4: same duperele :wink4: jak wpadnie fela i gwint to dopiero powiem ze cos zrobilem :decayed:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 19:04_________________________________________________slepy powinna pasowac jakos :wink4: czekam na cynk w sprawie twoich lamp :przebiegly: za grosze... :przebiegly:

Opublikowano

no krzywizne ogarnie się opalarą, a na moje lampki to się musisz do listy zapisać :polew:, bo już 5 chętnych jest :polew:, a jak przyjdzie co do czego to pewnie nikogo nie bedzie :polew:, życie :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

no krzywizne ogarnie się opalarą, a na moje lampki to się musisz do listy zapisać :polew:, bo już 5 chętnych jest :polew:, a jak przyjdzie co do czego to pewnie nikogo nie bedzie :polew:, życie :wallbash:

chodzi mi o tą Władka co ci mam go zalatwic na lewa czy prawa stronke po pieniądzach cycku :good:

Opublikowano

chodzi mi o tą Władka co ci mam go zalatwic na lewa czy prawa stronke po pieniądzach cycku :good:

a myślałem że na mój komplet się czaisz :polew:, no to dobrze, szukaj szukaj :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a myślałem że na mój komplet się czaisz :polew:, no to dobrze, szukaj szukaj :wink4:

:decayed: a z tymi ślizgmi od przedlifta do polifta to raczej wsio pasuje bynajmniej wygląd ten sam :decayed:

Opublikowano

:decayed: a z tymi ślizgmi od przedlifta do polifta to raczej wsio pasuje bynajmniej wygląd ten sam :decayed:

a zakładałeś już tył?

Opublikowano
  • Autor

w sobote mam zamiar przekładać... no chyba ze znowu bedzie piździć to nie bede na mrozie robic :disgust: garaż mam ku*** zajety cały :wallbash: wielki taki i nie mam gdzie dupska wsadzic :wallbash:

Opublikowano

f*ck ale spam :kox::decayed:

Opublikowano

e,e,e wszystko na temat :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ciiii :decayed:

dokładnie wszystko na temat :decayed: zeby nie bylo OT slepy ładne auto :polew:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 19:34_________________________________________________o kur*** to moje auto :doh1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Młody wrzuć te fotki ostatnich modów do pierwszego posta na 1 stronę bo będzie widać dokładnie coś tam wyrezał bo wejdzie jakieś cześiek i będzie się pytał na której stronie wycieraczki zmieniałeś a na której chlapacze zakładałeś :decayed:

Krateczki dają radę w nocy, taki mały mod a cieszy, nie :?: :naughty:

Kiere szybko zakładaj bo feee w środku przez tą przedliftową kiere :decayed: :decayed: :decayed::wink4:

Z którego masz miesiąca A4 w sierpniu bodajże wchodził duży wieloklin :?:

Opublikowano
  • Autor

PABLO furacza mam z kwietnia wiec maly wieloklin :good: w weekend ogarne 1 post bo troszke go zaniedbałem :good:

a co do kratek :rolleyes: kit ze angol... ważne że swieci i jest ładnie :rolleyes: kierownica juz niedlugo... :naughty: moze ob B6... :naughty:

Opublikowano

PABLO furacza mam z kwietnia wiec maly wieloklin :good: w weekend ogarne 1 post bo troszke go zaniedbałem :good:

a co do kratek :rolleyes: kit ze angol... ważne że swieci i jest ładnie :rolleyes: kierownica juz niedlugo... :naughty: moze ob B6... :naughty:

Ja też mam od angola za grosze i jest super :good:

To załóż lepiej od RS4 :decayed:

Opublikowano

ciiii :decayed:

dokładnie wszystko na temat :decayed: zeby nie bylo OT slepy ładne auto :polew:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 19:34_________________________________________________o kur*** to moje auto :doh1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale pojechałeś :polew:

Ja też mam od angola za grosze i jest super :good:

To załóż lepiej od RS4 :decayed:

Mi teraz wpadły w rączki od Europejsczyka czarne w takim stanie jak te co oddałęm Tobie wójciu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja juz tych nie bede zmieniac :wink4: takie sa takie maja byc :wink4: zastanawiam sie na kiera z S4 albo z B6 trójramienna tylko nie wiem jaki tam wieloklin w B6 jest i jak bedzie wygladac sytuacja z taśma i poducha :mysli:

Opublikowano

ja juz tych nie bede zmieniac :wink4: takie sa takie maja byc :wink4: zastanawiam sie na kiera z S4 albo z B6 trójramienna tylko nie wiem jaki tam wieloklin w B6 jest i jak bedzie wygladac sytuacja z taśma i poducha :mysli:

wieloklin może i spasi, ale z poducha i taśmą może być problem :gwizdanie:, szukaj kierki od polifta, ja mam przedliftową 3 ramienną a jest fc**j lepiej niż na tej starej :wink4:, jakbym miał angole kratki to też bym nie zmieniał na euro bo bez sensu jest :wink4: