Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nie spieszy mi sie :good: a jak widac jeszcze rok do prawka... :rolleyes: przez ten rok musze ogarnac środek i z zewnatrz :good: serducho po 18stce bede przekladać :wink4:

Opublikowano

nie spieszy mi sie :good: a jak widac jeszcze rok do prawka... :rolleyes: przez ten rok musze ogarnac środek i z zewnatrz :good: serducho po 18stce bede przekladać :wink4:

A to kto nim teraz pomyka? :D jak jeszcze nie masz prawka, to swap może poczekać, powoli możesz kompletować podzespoły :good:

Opublikowano
  • Autor

mamuśka jeździ :decayed: no i ja troche tak polatam jak rodziców w domu nie ma :evil: mamuśka mi audiczki nie uciora wiec jest git :good: wątek założylem w wieku 15 lat :polew: i tak dziubę audike :decayed: wstyd mi bylo od razu wiek pokazać bo byście mnie zjedli :decayed:

Opublikowano

Ja w wieku 17 lat zarejestrowałem się i tydzien temu prawko odebrałem i sie można wozić legalnie wreszcie ;)

Opublikowano
  • Autor

Ja w wieku 17 lat zarejestrowałem się i tydzien temu prawko odebrałem i sie można wozić legalnie wreszcie ;)

dokładnie nareszcie legalnie :good: ja jeszcze rok ;( ból... ;(

Opublikowano

heh nie masz pojęcia jak to jest fajnie heh

Dobra już nie dołuje bardziej heh

Opublikowano
  • Autor

nie dołujesz :wink4: ja w każdy weekend jeżdze po te minimum 70km dziennie :naughty: ale nigdzie daleko, jakaś dyskoteka... do kolezanki wpaść :naughty: takie tam ale fakt lepiej jeździć juz na legalu :wink4:

Opublikowano

Znam ten ból :wink4: Powoli rezaj, odbierzesz prawko i na pełnej ruszysz :hi:

Opublikowano
  • Autor

od tych wakacji juz chce ruszyć na full :gwizdanie: zeby do 18stki ogarnać tylko silnik i pare dupereli :wink4: teraz powoli zaczynam cos wiecej grzebać :wink4: wygląd juz jest prawie ok ale jeszcze ten środek mnie razi :wink4:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 21:01_________________________________________________małe pytanko :decayed: gdzie jest z przodu w środku najlepsze miejsce dla wzmaka :naughty: nie chce ciagnac do bagaja kabelków od przod głośników na sam koniec auta... :gwizdanie:

Opublikowano

od tych wakacji juz chce ruszyć na full :gwizdanie: zeby do 18stki ogarnać tylko silnik i pare dupereli :wink4: teraz powoli zaczynam cos wiecej grzebać :wink4: wygląd juz jest prawie ok ale jeszcze ten środek mnie razi :wink4:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 21:01_________________________________________________małe pytanko :decayed: gdzie jest z przodu w środku najlepsze miejsce dla wzmaka :naughty: nie chce ciagnac do bagaja kabelków od przod głośników na sam koniec auta... :gwizdanie:

tylko bagaj, gdzie go z przodu upchniesz? chyba że jakiś mikrus :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no V12 chce gdzieś upchnąć ale nie wiem gdzie :naughty: musze popatrzec moze cos wymysle :naughty: moze schowek troche przerobie :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

pamiętaj Polak potrafi :>

Opublikowano
  • Autor

bede modzić raczej jeden wzmak bedzie w schowku a reszta w bagaju :tongue4:[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 20:00_________________________________________________dsc00014c.jpg

By wojciu0308 at 2011-02-18

dsc00013hl.jpg

dsc00012so.jpg

ukończone :decayed:

Opublikowano

ukończone :decayed:

:good:

Jakie głośniki dajesz?

Opublikowano
  • Autor

narazie magnaty bo takie mam na stanie :) ale docelowo ma byc PB albu Hertz :wink4: oczywiscie odseparowany zestaw :good:

Opublikowano

narazie magnaty bo takie mam na stanie :) ale docelowo ma byc PB albu Hertz :wink4: oczywiscie odseparowany zestaw :good:

Ja też planuje włożyć Hertz'e DSK 165, do tego oczywiście jakiś wzmak. Mam Hertz DCX690 i grają bardzo dobrze. Jak włożysz te DSK 165, podłączysz pod wzmak i wygłuszysz drzwi to będzie :slina:

Opublikowano

nie wiem co Wam się podoba w graniu tych hertzów, naparzają tylko kupą sopranu

miałem PB - grają już bardziej naturalnie, ale chcę kupić DLS R6A, do tego wysokotonówka morela i jest pięknie :)

Opublikowano
  • Autor

nie wiem co Wam się podoba w graniu tych hertzów, naparzają tylko kupą sopranu

miałem PB - grają już bardziej naturalnie, ale chcę kupić DLS R6A, do tego wysokotonówka morela i jest pięknie :)

nad DLS też myśle ale tak na 90% na tył i przód beda PB :) a jak nie to na tył PB a przód DLS narazie sie jeszcze zastanawiam co kupic :wink4:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 13:27_________________________________________________dsc00018ti.jpg

dsc00017sl.jpg

takie coś jeszcze bedzie :wink4: tylko musze pobawić sie jeszcze z tymi listewkami i pomalować je bezbarwnym :)[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 13:39_________________________________________________jakie głośniki proponujecie na tył w drzwi? :decayed: 2drożne czy odseparowany zestaw bo sam sie wlasnie juz zastanawiam :wallbash: na poczatku myślałem tylko o odseparowanych PB na przód i tył... na bank z przodu wrzuce PB odseparowany ale nie wiem co z tyłem zrobic :mysli:

Opublikowano

Ja mam magnaty z gwizdkiem na głośniku już myśle że na tył styknie kupiłem za 50zł ;) Kup sobie z osobnym gwizkiem i zwrotnicą te same co do brzodu i 4 kanałowy wzmacniacz i bedzie git.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam magnaty z gwizdkiem na głośniku już myśle że na tył styknie kupiłem za 50zł ;) Kup sobie z osobnym gwizkiem i zwrotnicą te same co do brzodu i 4 kanałowy wzmacniacz i bedzie git.

własnie wydaje mi sie ze nie ma sensu ładowac nie wiadomo jakiej kasy na glosniki tyl :wink4: a co do wzmaków to nie chce 4 kanalowego, mam jeden 2 kanalowy co bedzie zasilał tyl (Blaupunkt GTO 260 ) i przód (Alpine V12) :good: