Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bicz3:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

no co się czepiasz :decayed: ciekawe kto jutro bedzie swoja gałe obijał skóra w jakimś ADRrz no chyba nie ja tylko jakiś pieronek Michaś którego zainspirowała moja fotka :polew:

Opublikowano

ja to miałem zamiar dawno zrobić :cool1:

tak tak.. znowu mój pomysł :decayed: ty lepiej zrób nagłówek nie "by Cypis" ale "by michu" :decayed:

lepiej będzie by Cypis, Idea Michu :polew:

o to to. :good:

Opublikowano

okablowanie pod wzmaka masz puszczone już? któredy dawaleś kable?

Opublikowano
  • Autor

puszczone juz dawno jakis rok temu :decayed: puszczałem je od kier strony w progu pózniej przez kanape do bagaja :) wzmak narazie mam przykrecony do tylniej półki chcesz to jutro Ci cykne fotki :good: wzmak schowany kable nie wisza :good: tylko jeden kabel od wzmaka do suba widac ale w sumie tez go tak puścilem ze nie rzuca sie tak w oczy

Opublikowano

puszczone juz dawno jakis rok temu :decayed: puszczałem je od kier strony w progu pózniej przez kanape do bagaja :) wzmak narazie mam przykrecony do tylniej półki chcesz to jutro Ci cykne fotki :good: wzmak schowany kable nie wisza :good: tylko jeden kabel od wzmaka do suba widac ale w sumie tez go tak puścilem ze nie rzuca sie tak w oczy

ale sygnałowe i zasilanie masz jedną stroną puszczone? nie robi CI zakłuceń?

Opublikowano
  • Autor

nie :wink4:

Opublikowano

no to nieźle, mi zawsze mówili ze sygnał jednym progiem zasilanie drugim :decayed:, ale jak mówisz ze nie zakłóca, ja chyba puszczę zasilanie progiem a sygnał środkiem, i tak mam całą furę rozbebeszoną :decayed:

Opublikowano

kuzyn miał puszczone tunelem środkowym razem i też było ok. także... może jakieś minimalne różnice nieodczuwalne są.. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tak też mozna :decayed: ja ze tak powiem zrobiłem tak bo bylo szybciej :decayed: jak bede rozbebeszać do foteli i do grzania dooopy na tył to tez moze zmienie :wink4:

Opublikowano

kuzyn miał puszczone tunelem środkowym razem i też było ok. także... może jakieś minimalne różnice nieodczuwalne są.. :wink4:

no to elegancko, pogoda się poprawia, teraz tylko trochę wolnego czasu :kwasny:, Wójciu, tylni zdeś już założyłeś? bo nie wiem czy mi umknęło :mysli:

Opublikowano
  • Autor

własnie jeszcze :polew: zimno bylo i mi sie nie chciało ale teraz to juz zaloze razem z PDC :rolleyes:

Opublikowano

dawaj żesz fotki tych zacisków to zobacze jak się prezentuja :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak zaloże alu i zdesio to bedzie sesja :good:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:48_________________________________________________dsc00154w.jpg

Uploaded with ImageShack.us

tak wyszło klejenie :confused4:

Opublikowano

jak zaloże alu i zdesio to bedzie sesja :good:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:48_________________________________________________dsc00154w.jpg

sam robiłeś tą alcantarę na gałce?

Opublikowano

Spoko, nie ma źle, przodu i tak nie będzie widać :good:

Opublikowano
  • Autor

sam robiłeś tą alcantarę na gałce?

tak sam :)[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 17:31_________________________________________________

Spoko, nie ma źle, przodu i tak nie będzie widać :good:

ale mimo wszystko mnie to wkurza :decayed: poprawka bedzie ale narazie zostaje :)

Opublikowano

i co lepiej gałka lezy w ręce :decayed:?

Opublikowano
  • Autor

tak samo :decayed: rano przynajmniej nie jest taka zimna :kox: tak jak mowiłem dojdzie do niej jeszcze mieszek i bedzie git :wink4:

Opublikowano

tak samo :decayed: rano przynajmniej nie jest taka zimna :kox: tak jak mowiłem dojdzie do niej jeszcze mieszek i bedzie git :wink4:

trzeba było grzną gałkę zrobić, bys był pionierem na forum :decayed: