Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie nie bylo ori w a4 :gwizdanie: podobno w a6 albo a8 bylo

Opublikowano

Mnie się jakoś nie widzą podświetlane klamki :gwizdanie:

Opublikowano

Mnie się jakoś nie widzą podświetlane klamki :gwizdanie:

mnie sie widza :wink4:

Opublikowano

nieźle to wygląda, ale nie jestem przekonany, musiałbym to w realu zobaczyć :embarrassed:

W oryginale wygląda zacnie :cool1: tutaj pewnie też jest dobrze :)

to klamki w b5 były orginalnie podświetlane :blink:, niewiedziałem :mysli:

W A6 na bank są, bo kumpel ma, a nic nie grzebał, myślałem, że w A4 też były, maj bed :hi:

Opublikowano

bez nich w przedlifcie jest za ciemno :gwizdanie: tym bardziej ze zaczynam robic projekt oswietlenie :gwizdanie: to klamki przy okazji tez moge zrobic[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 20:34_________________________________________________dzis wzialem sie za malowanie zderzaka ale od samego poczatku mi nic nie wychodzilo :confused4: najpierw widok braku szpachlowki natryskowej a pozniej 7 wyjazdow na miasto w celu dobrania koloru :shocked: za kazdym razem dobierali nie taki kolor jak potrzeba :wallbash: za jasny ,za ciemny az wkoncu im sie udalo :przebiegly: oczywiscie nie placilem za kazde dobranie nowej farby tylko raz za dobry kolor :decayed:

e8d67d261736eaf8med.jpg

40379e489b977bbcmed.jpg

male odstresowanie po ciezkim dniu :decayed:

09e6f2dd14d97bd3med.jpg

7f9aaa098fedb654med.jpg

Opublikowano

i pomalowałeś na czerwono? :kox:

Opublikowano

nie :decayed: stary kolor[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 19:20_________________________________________________bety mi bylo szkoda ale jutro juz na zlom smiga :polew:

Opublikowano

łee, to czyli nic się nie zmieniło.. :gwizdanie:

czemu taka zdrowa trojeczka została stratowana?

Opublikowano

brak papieru :disgust: ale silnik 2,5 170KM i szpera zostala :kox:

Opublikowano

to rób swapa w audi :kox:

Opublikowano

obecnie poluje na jakas E30 w coupe... :rolleyes:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 19:23_________________________________________________

to rób swapa w audi :kox:

jak wejdzie :polew: 6 cylindrow hmmm :decayed: trzeba przod troche powiekszyc :polew:

Opublikowano

jak się popieści to się zmieści pamiętaj :decayed:

Opublikowano

wiem :decayed: jutro musze ten zderzak ogarnac :disgust: przynajmniej zeby byl w podkladzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 19:28_________________________________________________co myslicie o malowaniu zaciskow w kolor auta? :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

maluj na żółto :wink4:

Opublikowano

no dzis wlasnie zaczep psiknalem na zolto i sie zastanawiam na jaki kolor zaciski trzasnac :) obecnie sa zolte i chyba poprawie ten kolor :good:

Opublikowano

Dzieki Michu ale juz mi napisal wczesniej ze ma kratki :good: 150zl chce :disgust: slepy wie jakies angole do rozbiorki wiec narazie sie wstrzymam. A poza tym narazie kasy nie mam bo mnie to malowanie wyczyscilo :disgust: 2zderzaki,progi listwy drzwiowe...eh byle by to nie popekalo :disgust:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 19:24_________________________________________________nie wiecie moze jaka jest stronka do sprawdzenia kodow wyposażenia? :mysli:

Opublikowano

ja widziałem dziś angole za 80zł komplet, może jeszcze byś wyrwał przesyłkę gratis :good: