wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 narazie nic na sile jak sie trafi cos w dobrych pieniadzach to kupie ogolnie to mam silnik 1,9TDI ale na diesla raczej nie bede swapowac bo to juz wg za duze koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 narazie nic na sile jak sie trafi cos w dobrych pieniadzach to kupie ogolnie to mam silnik 1,9TDI ale na diesla raczej nie bede swapowac bo to juz wg za duze koszty trza było brać od Moskala komplecik 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 narazie nic na sile jak sie trafi cos w dobrych pieniadzach to kupie ogolnie to mam silnik 1,9TDI ale na diesla raczej nie bede swapowac bo to juz wg za duze koszty trza było brać od Moskala komplecik 1.8T czekaj czekaj paczuszka z angli idzie bedzie caly angol na czesci :naughty:w cenie moskalowego silnika chcial 4,5 kafla a wydaje mi sie ze to TROCHE za duza cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 narazie nic na sile jak sie trafi cos w dobrych pieniadzach to kupie ogolnie to mam silnik 1,9TDI ale na diesla raczej nie bede swapowac bo to juz wg za duze koszty trza było brać od Moskala komplecik 1.8T czekaj czekaj paczuszka z angli idzie bedzie caly angol na czesci :naughty:w cenie moskalowego silnika chcial 4,5 kafla a wydaje mi sie ze to TROCHE za duza cena polift, przedlift? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 przed 1,8T podobno ławant czekam na tel kiedy do polski beda zjezdzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tylko czy z anglika podejdzie Ci wiązka ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tylko czy z anglika podejdzie Ci wiązka ? :> no raczej... przecierz przerabiaja angliki na europe i takie a4 jezdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 z tego co kiedyś wyczytałem na forum to niby wiązka jest za krótka i nie podejdzie od angola chociaż mogę się mylić bo nie oszukujmy się w angolu wiązkę masz odwróconą w stosunku do europejczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 z tego co kiedyś wyczytałem na forum to niby wiązka jest za krótka i nie podejdzie od angola chociaż mogę się mylić bo nie oszukujmy się w angolu wiązkę masz odwróconą w stosunku do europejczyka zobaczymy od tego jest elektryk w zakladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ty pieronie młody ale Ci się rozkręcił temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ty pieronie młody ale Ci się rozkręcił temat heh bo zaczyna działać UWAGA!! AUDI JEDNAK NIE BEDZIE SPRZEDAWANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 UWAGA!! AUDI JEDNAK NIE BEDZIE SPRZEDAWANE Poczekam jeszcze parę dni i Ślepy też tak napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 UWAGA!! AUDI JEDNAK NIE BEDZIE SPRZEDAWANE Poczekam jeszcze parę dni i Ślepy też tak napisze Krycha powiem Ci ze napisze tak ja przemyslalem i jakis wielkich kokosow za to nie wezme do polifta i tak bym musial dolozyc a w to auto troche pracy bylo juz wlozone wiec jak zaczalem robic to wypadaloby to skonczyc i tyle przez 3 latka auto jezdzi i jak narazie zmieniam tylko oleje i filtry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 UWAGA!! AUDI JEDNAK NIE BEDZIE SPRZEDAWANE Poczekam jeszcze parę dni i Ślepy też tak napisze Krycha powiem Ci ze napisze tak ja przemyslalem i jakis wielkich kokosow za to nie wezme do polifta i tak bym musial dolozyc a w to auto troche pracy bylo juz wlozone wiec jak zaczalem robic to wypadaloby to skonczyc i tyle przez 3 latka auto jezdzi i jak narazie zmieniam tylko oleje i filtry A tam...zbieraj kase na coś mocniejszego z Q i wtedy się 'pobaw' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 UWAGA!! AUDI JEDNAK NIE BEDZIE SPRZEDAWANE Poczekam jeszcze parę dni i Ślepy też tak napisze Krycha powiem Ci ze napisze tak ja przemyslalem i jakis wielkich kokosow za to nie wezme do polifta i tak bym musial dolozyc a w to auto troche pracy bylo juz wlozone wiec jak zaczalem robic to wypadaloby to skonczyc i tyle przez 3 latka auto jezdzi i jak narazie zmieniam tylko oleje i filtry A tam...zbieraj kase na coś mocniejszego z Q i wtedy się 'pobaw' niestety juz za pozno w Q to bedzie druga A4 ta jest juz zarezerwowana w zabawy [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:56_________________________________________________jakimi papierami polerowac te listwy i czy malowac je pozniej bezbarwnym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 UWAGA!! AUDI JEDNAK NIE BEDZIE SPRZEDAWANE Poczekam jeszcze parę dni i Ślepy też tak napisze skąd wiesz , jak się nie sprzeda w dobrej kasie to pewnie tak bedzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 UWAGA!! AUDI JEDNAK NIE BEDZIE SPRZEDAWANE Poczekam jeszcze parę dni i Ślepy też tak napisze skąd wiesz , jak się nie sprzeda w dobrej kasie to pewnie tak bedzie :polew: slepy jest teraz lypa nie pojda nasze A4 po moja jak narazie nikt nie zadzwonil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 mi sie tam nie pali, bedzie wisieć na allegro, pójdzie to pójdzie nie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 powiedz mi lepiej jak te listwy polerowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 powiedz mi lepiej jak te listwy polerowac? jak, jak, zdzierasz to co jest i jedziesz z koksem , papierek od 400, do 2000 z wodą i ma wyjść lusterko , ja bym je na Twoim miejscu pomalował w krem, tak jak miał Nosb, i do tego jakaś kremowa podsufitka w krate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi