wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak tam gałka doszła? własnie jeszcze nie w pon wysłał moze bedzie po niedzieli slepy ale baner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak tam gałka doszła? własnie jeszcze nie w pon wysłał moze bedzie po niedzieli slepy ale baner no to troszkę obsówy :gwizdanie:, no ale napewno dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 doszla :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 doszla :gwizdanie: o tej porze, co to kurier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 doszla :gwizdanie: o tej porze, co to kurier niee listonosz miał poślizg wazne ze jest,jutro moze ja w alcantarze obije aaa slepy "nakładki by allegro" pomalowalem w czerni ale nadal kupa bedzie powrót do ori juz niedlugo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 doszla :gwizdanie: o tej porze, co to kurier niee listonosz miał poślizg wazne ze jest,jutro moze ja w alcantarze obije aaa slepy "nakładki by allegro" pomalowalem w czerni ale nadal kupa bedzie powrót do ori juz niedlugo :gwizdanie: tak mi się też wydawało, że nawet im malowanie nie pomoże, a itak by się z czasem wytarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 doszla :gwizdanie: o tej porze, co to kurier niee listonosz miał poślizg wazne ze jest,jutro moze ja w alcantarze obije aaa slepy "nakładki by allegro" pomalowalem w czerni ale nadal kupa bedzie powrót do ori juz niedlugo :gwizdanie: tak mi się też wydawało, że nawet im malowanie nie pomoże, a itak by się z czasem wytarły od RSa nie kupie wole kierke kupic no teraz jeszcze zamowie mieszek do gałki u Ragi i bedzie juz miodzio jutro strzele pare fotek tym razem nie kalkulatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 doszla :gwizdanie: o tej porze, co to kurier niee listonosz miał poślizg wazne ze jest,jutro moze ja w alcantarze obije aaa slepy "nakładki by allegro" pomalowalem w czerni ale nadal kupa bedzie powrót do ori juz niedlugo :gwizdanie: tak mi się też wydawało, że nawet im malowanie nie pomoże, a itak by się z czasem wytarły od RSa nie kupie wole kierke kupic no teraz jeszcze zamowie mieszek do gałki u Ragi i bedzie juz miodzio jutro strzele pare fotek tym razem nie kalkulatorem no to czekam, szukaj kierki i dawaj ją w taką samą skórkę jak mieszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 szukam szukam i w next weekend biore sie za listwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 szukam szukam i w next weekend biore sie za listwy no ja muszę sprzedać parę gratów i też sie za nie wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 szukam szukam i w next weekend biore sie za listwy no ja muszę sprzedać parę gratów i też sie za nie wezmę ale co materiałem czy tez szczotkowane alu? mysle czy obijac tez alcantara ten taki plastik na konosli srodkowej czy malować go czarnym matem plastik ten co zakrywa klimatronik,pstryczki elektryczki i itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 szukam szukam i w next weekend biore sie za listwy no ja muszę sprzedać parę gratów i też sie za nie wezmę ale co materiałem czy tez szczotkowane alu? mysle czy obijac tez alcantara ten taki plastik na konosli srodkowej czy malować go czarnym matem plastik ten co zakrywa klimatronik,pstryczki elektryczki i itd moje niezmiennie idą w żółtą alcantarę, konsolka zostaje bo docelowo wpadnie 2din z polifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 szukam szukam i w next weekend biore sie za listwy no ja muszę sprzedać parę gratów i też sie za nie wezmę ale co materiałem czy tez szczotkowane alu? mysle czy obijac tez alcantara ten taki plastik na konosli srodkowej czy malować go czarnym matem plastik ten co zakrywa klimatronik,pstryczki elektryczki i itd moje niezmiennie idą w żółtą alcantarę, konsolka zostaje bo docelowo wpadnie 2din z polifta u mnie tysz [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 20:15_________________________________________________jak narazie kiera to podstawa bo mam dosc trzymania tego kawdratowego czegos co polecacie to pielegnacji tapicerki,konsoli i plasticzkow oczywiscie pomijajac plak bo to to jakas porazka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 mysle czy obijac tez alcantara ten taki plastik na konosli srodkowej czy malować go czarnym matem plastik ten co zakrywa klimatronik,pstryczki elektryczki i itd Ja bym pomalował to tak, żeby kolorystycznie nie odbiegało od reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 mysle czy obijac tez alcantara ten taki plastik na konosli srodkowej czy malować go czarnym matem plastik ten co zakrywa klimatronik,pstryczki elektryczki i itd Ja bym pomalował to tak, żeby kolorystycznie nie odbiegało od reszty no własnie mysle bo czarny mat jest git bo nie ma rożnicy a z drugiej strony mam juz troche w alcantarze zrobione i mysle nad tym czy tego tez nie obic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 szukam szukam i w next weekend biore sie za listwy no ja muszę sprzedać parę gratów i też sie za nie wezmę ale co materiałem czy tez szczotkowane alu? mysle czy obijac tez alcantara ten taki plastik na konosli srodkowej czy malować go czarnym matem plastik ten co zakrywa klimatronik,pstryczki elektryczki i itd moje niezmiennie idą w żółtą alcantarę, konsolka zostaje bo docelowo wpadnie 2din z polifta u mnie tysz [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 20:15_________________________________________________jak narazie kiera to podstawa bo mam dosc trzymania tego kawdratowego czegos co polecacie to pielegnacji tapicerki,konsoli i plasticzkow oczywiscie pomijajac plak bo to to jakas porazka jest Meguiars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 szukam szukam i w next weekend biore sie za listwy no ja muszę sprzedać parę gratów i też sie za nie wezmę ale co materiałem czy tez szczotkowane alu? mysle czy obijac tez alcantara ten taki plastik na konosli srodkowej czy malować go czarnym matem plastik ten co zakrywa klimatronik,pstryczki elektryczki i itd moje niezmiennie idą w żółtą alcantarę, konsolka zostaje bo docelowo wpadnie 2din z polifta u mnie tysz [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 20:15_________________________________________________jak narazie kiera to podstawa bo mam dosc trzymania tego kawdratowego czegos co polecacie to pielegnacji tapicerki,konsoli i plasticzkow oczywiscie pomijajac plak bo to to jakas porazka jest Meguiars a nie zostaje po tym nic tłuste? bo plak to masakra lekko psikniesz wytrzesz i jak bym to oliwa posmarował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 plak do tego to jak dętka do durexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 plak do tego to jak dętka do durexa a ten plak matowy? moze mniej tlusty jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 plak do tego to jak dętka do durexa a ten plak matowy? moze mniej tlusty jest? ja mam uraz do plaka , wole już niczym nie smarować, ja każdy zaskórniak wrzucam w skarbone i do lata mam zamiar uzbierać na konkretny zestaw Meguiarsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi