michu93 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 wiem, już mi foto przysyłałeś kiedyś ale narazie nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ok :gwizdanie: jak by cos to pamietaj majatku za nie nie chce jak je sprzedam to wkoncu kupie sobie kiere S4 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 będę miał na uwadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 nie nie bede fele kupiles do golfa? Nie oszukuj sie VT[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:31_________________________________________________ mam takie gosciu 16" tanio opyle Z tego bialego golfa 2 do poprawek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 nie nie z tego z innego golfa i sa naprawde ladne AZEVy [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 07:54_________________________________________________z oklejania nici <b> NIE POLECAM NIKOMU KUPOWAC "JASNEJ CZARNEJ" FOLII DO OKLEJANIA CZEGO KOLWIEK BO TO NIE DAJE EFEKTU "DYMKI" TYLKO BRUDNYCH,ZASYFIALYCH LAMP <b> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 rezałeś , trzebabyło kupić ciorną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 peeeeeeeerdole folie jak bede cos robil to tylko czerwona i zadnym innym kolorem gosc na aukcji zapomnial dodac ze albo wychodzi efekt dymki albo efekt ujeba>>nych lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nieźle rozkminiłeś tą lampeczke, ja mam na to inny plan, w sobote moze ogarne graty potrzebne do rezania, i w nastepnym tygodniu sie za to wezme, razem z oklejeniem klamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nieźle rozkminiłeś tą lampeczke, ja mam na to inny plan, w sobote moze ogarne graty potrzebne do rezania, i w nastepnym tygodniu sie za to wezme, razem z oklejeniem klamek wydaje mi sie ze jest ok 2 diody kawalek kabelka i jest a w nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nieźle rozkminiłeś tą lampeczke, ja mam na to inny plan, w sobote moze ogarne graty potrzebne do rezania, i w nastepnym tygodniu sie za to wezme, razem z oklejeniem klamek wydaje mi sie ze jest ok 2 diody kawalek kabelka i jest a w nocy... a skąd brałeś prąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 z postojowki tzw z bezpiecznika z skrzynki w srodku auta najszybciej i najblizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 co tzreba sciągnąć żeby doprowadzić tam kabel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 najpierw lampke pozniej kabel ukladasz przy szybie kolo podsufitowki, pozniej sciagasz delikatnie slupek i kabelkiem na dol,dochodzi do konsoli, ladnie wciskasz i do skrzynki od tylu sie wpinasz w prawy dolny bezbiecznik ten z tych malych tylko ze + bierzesz z bezpiecznika a mase z auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 najpierw lampke pozniej kabel ukladasz przy szybie kolo podsufitowki, pozniej sciagasz delikatnie slupek i kabelkiem na dol,dochodzi do konsoli, ladnie wciskasz i do skrzynki od tylu sie wpinasz w prawy dolny bezbiecznik ten z tych malych tylko ze + bierzesz z bezpiecznika a mase z auta no to wiem, bo mam tak podpiętą pompkę od sprysków świateł , w takim razie rezamy, jak tylko znajdę wolną chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jak cos to pisz postaram sie wytlumaczyc dalej jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a coś zmodził? [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 22:44_________________________________________________a już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 czerwone diody w lampce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 pokaż tooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi