Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Gdzie kupić nowe, dobrej jakości i w korzystnej cenie żarniki do ksenonów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właścicieli wspaniałych aut!!!

W mojej A4 (2001r - piękna, nowsza buda) przestał świecić jeden ksenon i muszę kupić nowy żarnik. Może ktoś już zaopatrywał się w takie źródła światła, wie gdzie i jakie kupić żeby dobrze świeciły, dodam, że cena też jest ważna. Z góry dziękuję za podzielenie się wiedzą, pozdrawiam serdecznie!!!

Opublikowano

hej,

Przed sekundą właśnie zakończyłem wymianę obu żarników w B6 2004. Kupiłem je przez allegro u Pana Mtrzyna. Osram D1S 4300. Po odpaleniu wszystko wygląda OK. Barwa jednakowa, stabilne i ładne światło. Cena 119 zł. Bardzo szybka dostawa. Chyba można polecić.

pozdrawiam

Opublikowano

W mojej A4 (2001r - piękna, nowsza buda) przestał świecić jeden ksenon i muszę kupić nowy żarnik. Może ktoś już zaopatrywał się w takie źródła światła, wie gdzie i jakie kupić żeby dobrze świeciły, dodam, że cena też jest ważna. Z góry dziękuję za podzielenie się wiedzą, pozdrawiam serdecznie!!!

a jakie masz zarniki sprawdz D1s czy D2s :mysli:

Opublikowano

a jakie masz zarniki sprawdz D1s czy D2s :mysli:

ja ma ale drogo
Opublikowano

ja ma ale drogo

mów ile-bo i mi tez cos jeden przygasa ostatnio,jak skrecam w prawo...
Opublikowano

Witam!

Mam D2s.

na ALLEGRO nie brakuje :cool1: markowe chcesz ? jaka barwa 4300 K 6000 K :gwizdanie:

Opublikowano

1

:mysli: co to?

A o co pytałeś? Jeżeli o ilość to 1.

[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:15_________________________________________________

Witam!

Mam D2s.

na ALLEGRO nie brakuje :cool1: markowe chcesz ? jaka barwa 4300 K 6000 K :gwizdanie:

Jak sprawdzić barwę?

Opublikowano

A o co pytałeś? Jeżeli o ilość to 1.

pytałem Wąskiego,za ile ma zarniki :wink4: