KUB3K Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Mam takie pytanko! Czy z tylu pod siedzeniami przednimi powinien byc nawiew? bo tam sa takie podwojne rury i nie wiem do czego sluza, bo raczej z nich nie wieje :/
MARTiiii Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 No to ja się podłącze bo to moze to samo. Avant z tyłu za siedzeniem przy tylnych bocznych oknach są takie szpary ale nic z nich nie wieje - chyba. Powinno z nich coś wiać?
Gość zdeniu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Avant z tyłu za siedzeniem przy tylnych bocznych oknach są takie szpary ale nic z nich nie wieje - chyba. Powinno z nich coś wiać? jakie szpary bo tez mam avanta i nic nie kojarze :?:
Pikuś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 jakie szpary bo tez mam avanta i nic nie kojarze Z tylu po bokach rolety jak masz rozsunieta. Dokladniej przy tylnich bocznych szybach. Mi sie wydaje, ze to tylko taka wentylacja a nie nawiew na szybe.
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 jakie szpary bo tez mam avanta i nic nie kojarze Z tylu po bokach rolety jak masz rozsunieta. Dokladniej przy tylnich bocznych szybach. Mi sie wydaje, ze to tylko taka wentylacja a nie nawiew na szybe. tez to mam u siebie i w B4 Avant tez to bylo ... jest to wentylacja i delikatne zapobieganie parowaniu szybek ... według mnie nic tam nie powinno dmuchac .... :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 pod fotelem kierowcy i pasazera są nadmuchy powietrza
adadur Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Takie nadmuchy były już w B2 więc nie wiem skąd takie pytanie.
KUB3K Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2006 chodzi mi o nadmuchy pod siedzeniami... one powinny dzialac? bo u mnie nie dzialaja... co radzicie?
Pikuś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 chodzi mi o nadmuchy pod siedzeniami... one powinny dzialac? bo u mnie nie dzialaja... co radzicie? Moze Ci jakas klapka nie przestawia nawiewu na nogi. Bledy klimy sprawdzales :?:
Rekomendowane odpowiedzi