Tiger500 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam zrobiłem dziś logi i proszę o ich analizę wiem, że temp. jest troche za niska (chodził chyba 2 godziny) ale chyba coś z termostatem jest nie tak kąt wtrysku jest nie taki jak powinien dodatkowo pokazuje błąd 0550 (154 zamiast 49-54) mechanik mówił, że nie może go ustawić bo się przestawia... klin na wale nie jest idealny, ale koło jest teraz mocno dokrecone.. mechanik mówił też coś o pompie, że trzeba ją sprawdzić...czy to możliwe, że przez pompe przestawia się rozrząd? jak jest zimny chodzi kiepsko, później już lepiej no i centralny mi zaczął szleć - raz działa, 10 razy nie... co to może być? musze wymienić baterię.... http://strona.pax-hurt.nazwa.pl/uploads/Logi%202009-11-28.pdf
Darev Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 a gdzie dynamiczne??? doprowadź furmanke do należytej temperatury roboczej, bo wyniki są mało wiarygodne... jak rozrząd może się przestawiać? coś jest zj**... jak brakuje regulacji na pompie to przestawia się na pasku... pokolei: temperatura, kąt wtrysku...
Rekomendowane odpowiedzi