Rytel Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 witam mój problem polega na tym że gdy włączam światła długie gasną mi tylne swiatła, co moze być?a no i swiatła postojowe moge właczyc tylko na właczonym zapłonie
marionozzo Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 moim zdaniek toś wcześniej grzebał w kabelkach i zasilanie do długich jest podciągnięte z tylnych światełek jedynie co to wizyta u elektryka cię ratuje bo samemu będzie ciężko to zrobić
Rytel Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 ale wszystko było ok, tylko nagle wczoraj tak się zrobiło...a może jakiś bezpiecznik?[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 13:18_________________________________________________dodam ze wszystkie żarówki świecą ok[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 13:51_________________________________________________pomocy!
Andrzej1960 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Pozdrawiam klubowiczow - Jestem nwym uzytkownikiem Audi a4 b5 1997 r i mam pytanie czy ta wersja aut posiada czujnik dzwiekowy światel , moze jasniej jesli zatrzymam auto i wciągne kluczyki ze stacyjki a pozostawie wlonczone swiatla nie mam sygnalu dzwiekowego , można cos z tym zrobić ? Prosze o podpowiedz.
lesand Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 witam mój problem polega na tym że gdy włączam światła długie gasną mi tylne swiatła, co moze być?a no i swiatła postojowe moge właczyc tylko na właczonym zapłonie przyczyna może być w przełączniku świateł: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_regeneracja_przelacznika_swiatel_drogowych-t18542.15.html
Cristoforo Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 albo przetarł sie przewód i robi tzw. choinkę
Rytel Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 ale wydaje mi sie gdyby to była wina przełacznika to nie swieciły by wogóle jakies swiatła a tu wszystkie swiecą, zarówki sprawne tylko właczam długie i z tyłu znikaja oraz nie moge właczyc postojówek bez przekrecenia zapłonu[br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 17:28_________________________________________________??
Rekomendowane odpowiedzi