iconslave Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 jak to co nie widac? zrobil najlepszy mod na swiecie białe kierunki
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Przyciemnione są lekko, słabo chłopki patrzycie A tu mały teaser, długo wyczekiwane lampy, niestety jeszcze nie na aucie ale już w tym tygodniu mi je Icon przywiezie hopefully Lampy z b6 z przeszczepionymi środkami od RS6 C6, soczewka B8, ledy białe do jazdy dzienne i pomarańczowe kierunek Rezane przez Gwerty, dostarczone przez Adamoo i dowiezione (mają być) przez Iconslave Kierunek: Zdjęcia lepszej jakości będą jak założę na auto :banan:
MARCIN607 Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 zajebi...te lampiony- masakra- Gwerty całą robotę zrobił?
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 W sumie to lampy odkupiłem od Adama a Grzechu je poprawił, pomalował i dołożył kierunek
H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Ciekawy!! Nawet Bardzo!! I mało spotykany, w sumie to dopiero dwie B5 widziałem w takim kolorku a na żywo zwraca na siebie uwagę
Młody_drog Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 Pytanie czy pomarańcz do tego podpasuje No i trochę jasny jest, chciałem coś ciemniejszego
Młody_drog Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 Cena zależy od tego za ile dorwiesz lampy od RS6. Do takiej konwersji potrzebne są: -bix z b6 -lampy rs6 c6 -soczewka b8 -przetwornice + żarniki ofc. -wszystkie diody wymienione od razu co by później nie trzeba było rozklejać Każdy odbłyśnik ma 3 diody, - biała mocna - DRL - biała słaba - zapala się z mijania - pomarańczowa - kierunek. Tutaj film jak chodzi kierunek, niestety jakość lipna, jak będę miał lampy założone to wrzucę więcej fot i film
adamooo Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 u mnie lampy wyglądały tak teraz są pomalowane na czarno i wyglądają tak..+ doszła jeszcze brewka na czarno:
Thom4s Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Fajny mod te lampy, naprawdę, ale koszt pewnie mega wysoki.
iconslave Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 qrde młody zawijam lampy i nie wracam zostaje w PL
HiRide Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Pracy wsadzone nie malo* :wink:Szkoda ze kierunek nie miga na zolto i ze dzienne swieca razem z kierunkiem a nie gasna na czas jego pykania. Moze ktos inny wyreza nowa werjse *
Rekomendowane odpowiedzi