Stefx Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam, mam problem od kilku dni z moim autkiem.Z rana bądz przy dłuższym postoju gdy przekręcam kluczyk, rozrusznik kręci ale tak jakby na moment wszystko przygasa i dopiero odpala, nie jest to normalne.Dodam, że kasuje mi przy okazji przejechane kilometry. Akumulator ładowałem od soboty południa i wczoraj go zalogowałem spowrotem, niby było dobrze ale dziś rano jak i po pracy po 8 godzinach! problem dalej się powtarza,Nie jestem obeznany w tych sprawach więc proszę o pomoc.Idzie zima obawiam sie, że jak się bardziej ochłodzi nie odpale autka;/
Daimos Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 pewnie akumulator padł podjedź do punktu sprzedaży akumulatorów i niech sprawdzą ci ładowanie oraz akumulator wtedy będziesz wiedział co jest grane
Cuber Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Typowe objawy dla padnietego akumulatora :gwizdanie:
Stefx Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 No niestety nie podjade juz po padło całkiem;/
loloA4 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 to prostownik w ruch:) albo na kable. tylko metody na pycha nie uzywaj
Rekomendowane odpowiedzi