lapek85 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Czytałem podobne watki na forum odnośnie EGR'a, i odłączania instalacji podciśnieniowej. Ja mam tylko jedno krótkie pytanie. Czy po zamontowaniu kolektora od AWX bez egr'a mogę tylko zaślepić ori wężyk co wcześniej łaczył się z ori egr i tak jeździć?? tak to będzie wygladać fotka zopożyczona od -adek
Michał Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 w tym wątku znajdziesz odpowiedź: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_jak_zaslepic_egr-t90995.0.html ps. skąd masz flanszę do kolektora? allegro?
Maniusiek28 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Czytałem podobne watki na forum odnośnie EGR'a, i odłączania instalacji podciśnieniowej. Ja mam tylko jedno krótkie pytanie. Czy po zamontowaniu kolektora od AWX bez egr'a mogę tylko zaślepić ori wężyk co wcześniej łaczył się z ori egr i tak jeździć?? tak to będzie wygladać fotka zopożyczona od -adek tak możesz
Sztomel Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 jakiś długaśny ten kolektor, a gdzie klapa gasząca, choć zaślepienie EGR jak najbardziej prawidłowe.
lapek85 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 kolektor zamontowany, wężyk zaślepiony, pytałem chłopaków z dynosoftu i roba, może tak być Sztomel klapy gaszącej tutaj nie ma, w PD masz razem z egr'em michal_s87 kolektor z flanszą kupiłem od kolegi z forum, poszedłem na łatwizne odpowiedź na moje pytanie jest już znana, także temat można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi