SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam. Znajomy ma problem z wymianą kiery ze swojego a4 97r. na poliftową. Wiem że te kierownice prócz samego kółka różnią się też taśmami... Co prócz wspomnianej taśmy trzeba zmienić/zrobić? Z góry dzięki
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wieloklin jest wiekszy w poliftowych od któregoś tam roku Nie wiem czy własnie nie w 97 są dwa rodzaje wieloklinu
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 wieloklin to nie problem ale nie ma tam czasem innej obudowy pod taśmę? i inaczej zabudowanej kolumny?
tymonA4 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 tak problem jest z poduszką i kompem chyba ecu nie mówiąc już o innej kolumną
tymonA4 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie koniecznie najłatwiej i najtaniej w tym wypadku kiere z esy
tymonA4 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie będzie pasować problem z poducha najlepiej typowa z pakietu esy wtedy nie ma problemu
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 owszem będzie... http://www.allegro.pl/item831385069_audi_a6_100_c4_kierownica_kompletna.html taśma i wieloklin takie same
Szymoonk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 podłącze się pod temat czy występowały kierownice trójramienne ze sterowaniem radia?? Na allegro są takie kiery z przyciskami ale chyba te przyciski służą dla tiptronika czy się mylę. Często pisze przy nich multifunkca....
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 występowały... sam byłem chory na taką ale się nie trafiła ;(
tymonA4 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 albo sterowanie tempomatem wydaje mnie sze że od esy jest najlepsza
Szymoonk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jeśli macie fotkę takiej kiery trójramiennej z multifunkcją to wklejcie będę wdzięczny , Jest symphony II wiec kiera z multi tez być musi
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Twoja pasuje Danielu do mnie ale osobie którą sprzedałem moją już nie
Szymoonk Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mam mały wieloklin w kierownicy jak przystało na autko z 95 a nie chce przerabiać kolumny kierowniczej. Pozostaje mi szukać kiery z esy z małym wieloklinem i taśmą jak moja stara? a może są kierownice z dużym wieloklinem i taśmą pasującą do ori starej kolumny? wtedy pozostaje tylko zakupić reduktor wieloklina.. ???
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 do wieloklinu założysz redukcję i po problemie z taśmami było różnie
Szymoonk Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Czyli kiera z dużym wieloklinem i starą taśmą kwadratową istnieje? Jest nadzieja
Rekomendowane odpowiedzi