efendi Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Centralny zamek otwiera i zamyka tylko od wewnatrz i przy uruchomionym silniku.Co jest grane ktoś wie ?
Lysycycki Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Siema:) wyciagnij z bagaznika pompke od centralnego zamka, popsikaj na wtyczki i gniazda sprejem do elektrycznych połączen, podlacz pompke i zobacz czy sie poprawi...pzdr
efendi Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dzieki Lysycycki ale pompka chyba poszła w d...e ale nie wirnik tylko ta płytka rozglądam sie za nowa gdzieś na allegro bo w ASO krzykneli mi 493euro jeszcze raz dzieki
Pandzior Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 daj do jakiegoś zakładu elektronicznego, może coś z nią jeszcze zrobią.
_Solar_ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 albo szukać nowej ( tzn. uzywki z jakiegos rozbitka ) na allegroszu
efendi Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Obecnie jestem IRL.a tu jak sie oriętuje nie ma czegoś takiego jak zakład elektroniczny bo to głąby są , jak bede w kraju to tak zrobie oddam gdzieś żeby ją obejżeli i ewentualnie reanimowali ,a na allegro już wychaczyłem o takich samych numerach .
_Solar_ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 nie musi być koniecznie o tych samych numerach z A6 C4 bądz z 80 B4 pompka równiez bedzie pasowac...Tylko trzeba popatrzec na wtyki jakie ma , bo z tego co wiem to sa ze 2 rodzaje
efendi Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jak mam okazje kupić taką samą to nie bede czarował .
Rekomendowane odpowiedzi