michele Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam od niedawna zaczelo brakować mocy, przepływka wyczyszczona troszkę lepiej, vag podpinany zero błędów,filtr powietrza sprawdzony (bez filtra) to samo a porblem jest. Moc została w zakresie obrotów od ~ 2400 do ~3300, a później ciągnie bardzo słabo, mial ktos moze taki problem ? dodam ze mam instalacje gazowa BRC Plug@Drive ale nie ma różnicy miedzy gazem a benzyna, jakieś wskazówki mile widziane pomocy
michele Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 a można ja jakoś w inny sposób sprawdzić ? bo jestem we Włoszech i ciężko mi jest skombinować jakoś na podmiankę
wojtekce Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 najlepiej od kogoś pożyczyć na pare min , inaczej ciężko to bedzie sprawdzić
michele Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 wydech sprawdzony filtr sprawdzony przepływka wyczyszczona nie była za brudna jedyne co mi przychodzi do glowy to świece i przewody ale pali bez problemow obroty rowniutko trzma nie szarpie (czasami przy 2000 jest taki zanik na chwilkę) wiec niechcialbym od rzu wydawac bo niewiem czy to wina tego
GRYFI Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 miałem podobny problem w mojej poprzedniej 2,4 q ale ja tam miałem walniętą lambdę.
wojtekce Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 przepływka wyczyszczona nie była za brudna jak padnięta to czyszczenie nie pomorze
Rekomendowane odpowiedzi