JohnyPixel Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Fura spoko, kolor jak mój Ale co do grila i znaczka S4 to powiem tak... Mając S4, fajnie nakleić znaczek 1.6 , lub nawet te 1.9 TDI, bo potem na światłach pokazujesz, że ta marka ma pazur... ale w drugą strone, czyli znaczek S4 do TDI to już ... pieniądze które byś na niego wydał, zainwestuj na stacji w paliwo, albo zapas płynu do spryskiwaczy pozdr
pablo_ua4 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 Fura spoko, kolor jak mój Ale co do grilla i znaczka S4 to powiem tak... Mając S4, fajnie nakleić znaczek 1.6 , lub nawet te 1.9 TDI, bo potem na światłach pokazujesz, że ta marka ma pazur... ale w drugą strone, czyli znaczek S4 do TDI to już ... pieniądze które byś na niego wydał, zainwestuj na stacji w paliwo, albo zapas płynu do spryskiwaczy pozdr No niby tak ale jak się trafi to nie pogardzę nim a że nie stać mnie może na utrzymanie eS to choć tyle będę miał z tego zwierzaka kupić eS nie jest problem tylko utrzymać ją to już chyba problem przy dzisiejszych cenach na stacjach
jozek726 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Fura spoko, kolor jak mój Ale co do grilla i znaczka S4 to powiem tak... Mając S4, fajnie nakleić znaczek 1.6 , lub nawet te 1.9 TDI, bo potem na światłach pokazujesz, że ta marka ma pazur... ale w drugą strone, czyli znaczek S4 do TDI to już ... pieniądze które byś na niego wydał, zainwestuj na stacji w paliwo, albo zapas płynu do spryskiwaczy pozdr No niby tak ale jak się trafi to nie pogardzę nim a że nie stać mnie może na utrzymanie eS to choć tyle będę miał z tego zwierzaka kupić eS nie jest problem tylko utrzymać ją to już chyba problem przy dzisiejszych cenach na stacjach kupić dobra ese to jest sztuka :gwizdanie:
Armi Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Znaczek s4 na grillu musi być Super pablo, bardzo mi się podoba to co robisz z autem. Każdy następny mod powoduje, że Twoja a4 wygląda coraz lepiej. Jeszcze tylko gleba :gwizdanie:
pablo_ua4 Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 kupić dobra ese to jest sztuka :gwizdanie: No powiem ci że jakiś problem to nie jest tylko ze oczywiście sporo więcej musisz dać niż normalnie i tak właśnie jest też z kupnem aut jeżeli nie zapłacisz troszkę więcej to nie będziesz miał dobrego autka bo zaraz będzie trzeba dokładać tak jest zazwyczaj moim zdaniem[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 12:56_________________________________________________ Znaczek s4 na grillu musi być Super pablo, bardzo mi się podoba to co robisz z autem. Każdy następny mod powoduje, że Twoja a4 wygląda coraz lepiej. Jeszcze tylko gleba :gwizdanie: Moim zdanie jest takie mieć grill od eS a nie mieć na nim znaczka to tak jak by nie mieć tego grilla wogóle dzięki ARMISTEAD za poparcie chociaż ty to rozumiesz he he a z autkiem staram się zeby nie zrobić jakieś wioski więc każdy mod jest 10 razy przemyślany i dzięki za takie słowa aż miło czytać takie komentarze :> Gleba będzie już za niedługo proszę się nie stresować [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 13:04_________________________________________________SZARACZEK ZOSTAŁ SPRZEDANY DO KOLEGI Z FORUM ZOBACZYMY CO ON TERAZ BEDZIE PRZY NIM DZIAŁAŁ :> POWODZENIA CHICO BĘDĘ NAPEWNO CZĘSTO ZAGLĄDAŁ. A U MNIE TERAZ CZAS PRZYSZEDŁ NA B6 ALBO A3 8P JESZCZE NIE JESTEM PEWNY CO DOKŁADNIE ALE ROCZNIK TAK GDZIEŚ 2004 WIĘC ŻYCZCIE MI UDANYCH ŁOWÓW HE HE :>
Krzysztof Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 To była szybka decyzja W najbliższym czasie postaram się zaprezentować wóz wraz z fotkami. Pozdrawiam i udanych łowów Paweł!
Krzysztof Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Paweł szuka b6 sline lub a3 8l : ) Ja od dziś pomykam jego Szaraczkiem
pablo_ua4 Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Paweł szuka b6 sline lub a3 8l : ) Ja od dziś pomykam jego Szaraczkiem Krzysztof nie 8l bo to stara tylko ja chce 8p ale też choruje na b6 s-line :) tylko naprawdę musi się trafić jakiś fajny okaz
Iverson Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 skoro sprzedany , to nowy właściciel , założy nowy wątek - zamykam
Rekomendowane odpowiedzi