regis Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 szukałem ale na forum nic nie ma, albo ja słabo szukałem... w każdym bądź razie wczoraj po zatankowaniu gazu do pełna, odpaleniu autka i przejechaniu kilku km zaczęły migać wszystkie 4 kontrolki od stanu poziomu gazu w butli. zgasły po przejechaniu jakiś 20km i ponownym odpaleniu autka. czy to jest jakiś sygnał o błędach w komputerze gazu ? instalacja to FLY SEQUENT założona w lipcu tego roku. jak na razie problem się nie powtarza.
Col Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 W instrukcji obsługi sterownika "gazu" powinien być opisany taki sygnał...
regis Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 niestety w dokumentacji gazu którą dostałem nie ma o tym żadnej wzmianki
pablosan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Kolego, miałem tak samo, migające wszystkie 4 kontrolki wskaźnika gazu oznaczają jakby "przetankowanie". Ale się nie martw, nic się nie dzieje, jeździłem tak pół roku, potem po około 50 km przestawały migać-jak chcesz to zbiornik do pełna i do zakładu na kalibrację i ustawienie tego parametru.
regis Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 czyli ogólnie problem leży w kalibracji czyli ogólnie nie ma się czym martwić btw brc mogło by łaskawie dodawać taką informacje do dokumentacji ^^ dzięki za pojaśnienie ;]
Dev Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 czujnik w zaworze w zbiorniku może byc walniety trzeba zatankowac do pełna i zrobic kalibracje, jak nie przejdzie - wymiana
Rekomendowane odpowiedzi