piotrek1998 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Na pozycji 1 panel klimatyzacji wyświetla mi błąd 22.1 jak go usunąć?
aju Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Wyłącznik wysokiego ciśnienia gazu klimatyzacji sprawdź VAGiem i napraw
Tedi35 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam i podepnę sie pod temat próbowałem wpisać kody na klimatronika zeby sprawdzić temp wody chłodzącej na klimatroniku-i nic nie moglem zrobic bo nie działa Na zapalonym silniku wyłączyłem klimatronic i wcisnolem i trzymałem przez nawet 10 sek obieg i następnie nacisnolem (trzymając obieg) grzanie na szybe - i nic nie drgnelo Potem podobnie tylko klimatronic wskazywał stopnie( byl załączony) i tez obieg+grzanie na szybe i tez nic trzymałem obieg przez 3 -15 sek i potem grzanie szyba dłużej naciskałem i krocej w rożnych kombinacjach i tez nic nie pokazało na klimatronicu oprócz temp którą miałem zadaną czy ja cos nieudolnie robie czy cos nie gra w moim aucie-prosze o pomoc Dzieki Sorki walnolem gafe a pisze ze nie obejmuje to B6
coobasa Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tedi35 - czy przypadkiem nie wciskales przyciskow OBIEG + grzanie na szybe (lewy gorny rog panelu klimy)? bo powinienes nacinac OBIEG + strzalka do gory (prawy gorny rog panelu klimy). temp cieczy chlodzacej bodajze jest na kanale 49. pozdrawiam
lesand Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam i podepnę sie pod temat próbowałem wpisać kody na klimatronika zeby sprawdzić temp wody chłodzącej na klimatroniku-i nic nie moglem zrobic bo nie działa Na zapalonym silniku wyłączyłem klimatronic i wcisnolem i trzymałem przez nawet 10 sek obieg i następnie nacisnolem (trzymając obieg) grzanie na szybe - i nic nie drgnelo Potem podobnie tylko klimatronic wskazywał stopnie( byl załączony) i tez obieg+grzanie na szybe i tez nic trzymałem obieg przez 3 -15 sek i potem grzanie szyba dłużej naciskałem i krocej w rożnych kombinacjach i tez nic nie pokazało na klimatronicu oprócz temp którą miałem zadaną czy ja cos nieudolnie robie czy cos nie gra w moim aucie-prosze o pomoc Dzieki w B6 to nie działa :gwizdanie:
coobasa Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 w B6 to nie działa :gwizdanie: rzeczywiscie, nie zauwazylem B6 w opisie :doh1:
karolasterka Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 sorry podepnę się pod temacik, mianowicie jak chce użyć sztrzałek (góra dół) tych po prawej stronie to na wyswietlaczu nic nie pokazuje tylko jak wcisne żeby wiało z centralnych klatek to swiecie się ze to jest załączone, to tak ma być czy coś nie tak jest??? dodam ze gdy przycisnę strzałkę to mimo tego że nic nie wyświetla to dmucha na szybę a jak w dół to na nogi tylko tak bardzo delikatnie prawie nieodczówalnie...
coobasa Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 karolasterka - po wcisnieciu na ekranie klimy powinny sie podswietlic odpowiednie strzalki (nad lub pod miejscem gdzie podswietla sie "kratka"). Musialbys podpiac VAGa i zrobic test wyswietlaczy w aucie, a wowczas zobaczysz czy podswietla te segmenty ekranu. Inaczej nie wiem jak to sprawdzic. Jedno jest pewne - powinny sie podswietlac. pozdrawiam
karolasterka Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 zrobiłem test wyświetlacza klimatronikiem ( po wpisaniu kodu) i własnie te strzałki mi się nie podswietlaja, i nie wiem co z tym zrobic[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 09:24_________________________________________________up
Rekomendowane odpowiedzi