moren Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mam taki problem. Przełożyłem radyjko ALPINE z poprzedniego auta do A4 i efekt jest taki że ma strasznie słaby zasięg... wystarczy że jestem gdzieś na obrzeżach miasta i już automatyczne wyszukiwanie znajduje tylko parę stacji, a te które są zaprogramowane zaczynają szumieć. Słyszałem o czymś takim jak separator antenowy który ma na celu podanie napięcia na oryginalną antenę w Audi. Podobno takie urządzenia maja wbudowane już w sobie oryginalne radia AUDI, a do każdego innego niefabrycznego trzeba cos takiego dokładac bo inaczej bedzie gubić sygnał. Czy to prawda, czy ktoś coś takiego już miał?
darkopolo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tak kolego to prawda.Ten post: http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_b5_concert1_zmiana_na_nie_ori-t99644.0.html;msg1150796;boardseen#new prawdę ci powie.
moren Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 O.k. Troche mi to rozwiało moje wątpliwości. A mozesz mi jeszcze powiedzieć do czego i co za zadanie ma robic ta czarna puszka podpięta do kostek ISO ?
Rekomendowane odpowiedzi