Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B6] Programowanie pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeszukalem watki dotyczace problemow z kodowaniem kluczyka, a ja mam kluczyk sprawny auto pali moge zamykac otwierac drzwi domykac szyby itp. Nie dziala tylko pilot. Moge dokupic nowy pilot na Allegro i nie wiem czy musze sie z nim udac do ASO czy moze jest inny sposob zeby go zaprogramowac. Posiadam drugi kluczyk ze sprawnym pilotem. Gdzie znajde kod do mojego pilota bo na Allegro sa dwa rodzaje.

Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

w dziale warsztat masz pokazane jak sie koduje pilota...[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 19:19_________________________________________________rozchyl scyzoryk na 2 części i tam znajdziesz nr.Pamiętaj,że pod logo jest śrubka :wink4:

Opublikowano

ja dokupiłem drugi scyzoryk na allegro koszt 350 zł , pamietaj, że musi sie zgadzać czestotliwość. Dane HZ jest widoczne po rozsunięciu kluczyka. Z tego co sie orientowałem w b6 nie da sie zakodowac drugiego kluczyka jak w b5 metoda drzwi - stacyjka. Podrzeba do tego urzadzenia kodujacego. Ja bylem u 3 magikow, ktorzy nie potrafili znalezc odpowiedniego kodu na vagu, dlatego udalem sie do ASO i za 170 zł zakodowali mi klucz.

Opublikowano

Podrzeba do tego urzadzenia kodujacego.

vagiem robisz to bez kłopotu :gwizdanie: