prosklepy Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Niestety nie mam instrukcji obslugi do mojej a4. Zastanawiają mi tylko 2 rzeczy 1) Regulacja ciepła w samochodzie - Cieplote w samochodzie ustawiamy za pomoca przycisków "+" i "-" określając odpowiednią temperatur. Jednak Nie rozumiem po co jest to podwojone? Tzn sa dwa okienka osobne, takie same panele do ustawiania temperatury. 2) Komputer pokładowy. Wyświtla on takie opcje - Ile pozostalo km do przejechania - jasne - Średnie spalnie: z jakiego okresu jest brane srednie spalanie, bo napewno nie od wyzerowania licznika. - Ilośc km przejechana od dziennie ? Tzn widze iz ilosc sama mi sie restartuje co jakiś czas. - Druga ilość kilometrów (gdy wyskakuje kuleczko): początkowo myślałem iż jest to ilość kilometrów, które przejechałem od momentu wyzerowania licznika, teraz widze, iż ta ilość raz rośnie raz maleje, nie mam pomysłu o co tu chodzi, zeruje się również sama co jakiś czas. Jak sprawić, by komputer prawidłowo pokazywał mi ilość km przejechana od momentu wciśnięcia przycisku reset? - Momentalne spalanie - to jest jasne, tylko zastanawia mnie to, iż czasami komputer chyba wariuje i pokazuje spalanie gdy stoje w korku 36l/100, nie wiem co o tym myśleć.
Rekomendowane odpowiedzi