author0928 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam !!! Mam dziwny problem w moim avancie... otóż ostatnio zastrzały mi się drzwi w aucie po czym musiałem włamać sie do niego celem odzyskania kluczyka... Zauważyłem iż problem ten pojawia się częściej... Zamki same zamykają się, krańcówki na drzwiach są ok... Czasem jest coś takiego że jeśli otwieram z pilota w kluczyku to otworzą się do połowy i same się zamykają. Dziś z kolei zauważyłem takie zjawisko że na otwartych drzwiach po przełączeniu lampki oświetlenia wewnętrznego centralny zamyka i otwiera drzwi, tzn włanczam oświetlenie ==> drzwi się zamykają, wyłanczam ===> drzwi otwarte... Co może być tego przyczyną ???[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 13:26_________________________________________________Teraz pilot w ogóle przestał działać Tak samo nie działa włanczanie i wyłanczanie poprzez lampkę oświetlenia dziennego.. Zamki reagują tylko kiedy wsadze kluczyk w drzwi i przekręce... Wtedy wszystko się ładnie otwiera i zamyka... Co może być przyczyną?? Może komuś zdarzył sie podobny problem ?? Proszę o pomoc.... Może rozładowała się bateria? Właśnie zakupiłem baterie i wymienie to zobaczę co i jak, ale z kolei mam jeden klluczyk i jak go później zaprogramować?? Mam waga ale pewnie moja wersja nie da się zaprogramować poprzez wag ?
adriankoz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 u mnie był problem z oswietleniem i faktycznie przygrzanie lutow w pompce pomoglo. nie wiem jak w tym przypadku ale warto sprobowac.
author0928 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Podpiąłem waga i wywaliło mi błąd 01362... Czy wie kto co to za błąd ??
Tomaszek_001 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 1362 Włącznik klapy bagażnika zamknąć - F124 tyle mogę powiedzieć też się męczę z podobnym problemem
zbychzz Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 wskazuje to na moduł komfortu ale pytanie czy taki jest u ciebie ?
Rekomendowane odpowiedzi