Pandzior Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam, mój problem polega na tym, że drży mi maska . Po odpaleniu auta słysze z przodu auta takie dziwne stukanie, gdzie szukać przyczyny?
moskal Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 a nie masz na rantach maski od spodu takich wykręcanych bolców z tworzywa które opierają sie o pas przedni jak sie zatrzaśnie maske ???? wiem ze w a3 takie sa jak masz je za mocno wkręcone to nie dotykaja pasa i maska ma luż
Daimos Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 dokładnie, musisz wyregulować gumowe ograniczniki w masce tak żeby opierały się po zamknięciu na przednim pasie
Pandzior Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 ok, dzięki tak zrobię i zobaczę czy będzie efekt.
_Solar_ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wyreguluj maske gumowymi ogranicznikami a jak to nie pomoze to zawias otwierania maski trzeba bedzie w dół dac
ziutek1957 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 U mnie z kolei tak jakby byl luz na zamku-ale sprobuje wyregulowac zgodnie z Waszymi radami
Rekomendowane odpowiedzi