Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Takie kozoki i poszli spać od razu ich wykreśl jarko są niegodni
jarko Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Takie kozoki i poszli spać od razu ich wykreśl jarko są niegodni właśnie wprowadzam zmiany... :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Takie kozoki i poszli spać od razu ich wykreśl jarko są niegodni Dajmy innym szansę [br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 01:10_________________________________________________ Takie kozoki i poszli spać od razu ich wykreśl jarko są niegodni właśnie wprowadzam zmiany... :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Takie kozoki i poszli spać od razu ich wykreśl jarko są niegodni właśnie wprowadzam zmiany... :gwizdanie: niejakiego Bieńka wykreśl albo zhakuj konto prezesa i go zbanuj
poziek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 właśnie wprowadzam zmiany... :gwizdanie: no to masz jedną zasadniczą zmianę do zrobienia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 :mysli: Podobno byl wniosek od zwiazku hodowców owiec,ze jedynym warunkiem udostepnienia osrodka jest brak niejakiego Tomeksa z 3miasta... PO ostatnim zlocie nie chcialy sie gonic 2 miesiace :naughty:
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 właśnie wprowadzam zmiany... :gwizdanie: no to masz jedną zasadniczą zmianę do zrobienia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz na myśli to o czym ja myślę
poziek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 właśnie wprowadzam zmiany... :gwizdanie: no to masz jedną zasadniczą zmianę do zrobienia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz na myśli to o czym ja myślę mam na myśli warcholstwo :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 właśnie wprowadzam zmiany... :gwizdanie: no to masz jedną zasadniczą zmianę do zrobienia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz na myśli to o czym ja myślę Wspolczuje jutrzejszego dnia.Owieczka powie ze mietka pyta jestes
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 :mysli: Podobno byl wniosek od zwiazku hodowców owiec,ze jedynym warunkiem udostepnienia osrodka jest brak niejakiego Tomeksa z 3miasta... PO ostatnim zlocie nie chcialy sie gonic 2 miesiace :naughty: owce się posuwa,a nie goni
jarko Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 No wiem... Bieniek i mcm na rezerwe, tak Kurde, coś czuje że mnie podpuszczacie BTW Kutwa, posta się nie da napisać
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Trzeniek trochę obniżał poziom , ale mimo wszystko,było si
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 mam na myśli warcholstwo :gwizdanie: :naughty a to ja o czymś innym
jarko Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 działaj bo nie mogę usnąć ta noc będzie dłuuuuuugaaaa
domjenick Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 a co wy k**wa spac nie mozecie,film skonczylem ogladac a tu nie spia...cos czuje,ze wesolo bedzie na tym zlocie-wiele sie wydarzy,bo wiecej sie wie...lepiej zna...to bedzie sprzyjac luznej atmosferze...chyba dla niektorych za luznej... beda walki...kurwaaaa szklana kula mi pękła,jak cos zobaczylem....
Rekomendowane odpowiedzi