diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak macie jaja to ja nie mówię nie :gwizdanie: może zrobimy wyścigi równoległe Poziek i każdy po 3 sanki za sobą no to ja odpadam oska nawet nie rusze z miejca z tymi sankami :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 może zrobimy wyścigi równoległe Poziek i każdy po 3 sanki za sobą możemy zrobić wyścigi na sankach z jakiejś górki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak tam mireńku ? dygasz się ? :naughty: Jarko tam była jakaś górka pod chatą nie ? :gwizdanie: nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 13:45_________________________________________________ Jak macie jaja to ja nie mówię nie :gwizdanie: może zrobimy wyścigi równoległe Poziek i każdy po 3 sanki za sobą no to ja odpadam oska nawet nie rusze z miejca z tymi sankami :gwizdanie: nic się nie martw - rok temu nawet bez sanek nie ruszały z miejsca a nawet były takie co gasły nie Kerczi :gwizdanie:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje mówisz, że już do 99kg dobiłeś ? :naughty:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje mówisz, że już do 99kg dobiłeś ? :naughty: niedoczekanie Twoje [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 13:49_________________________________________________ostatnio miałem 86kg a potem wszedłem drugą nogą
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje mówisz, że już do 99kg dobiłeś ? :naughty: 99kg to mial w zeszlym miesiacu teraz to bedzie juz wiecej :gwizdanie:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ostatnio miałem 86kg a potem wszedłem drugą nogą lewa noga u ciebie się ni liczy bo jest chuda jak admin :naughty: a prawa normalna, wręcz dopakowana bo przecież gaz ciśniesz w swoim przecinaku dzień w dzień :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ostatnio miałem 86kg a potem wszedłem drugą nogą lewa noga u ciebie się ni liczy bo jest chuda jak admin :naughty: a prawa normalna, wręcz dopakowana bo przecież gaz ciśniesz w swoim przecinaku dzień w dzień :gwizdanie:
jarko Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jarko tam była jakaś górka pod chatą nie ? :gwizdanie: Górek Ci w Bukowinie dostatek
lukaszr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje Mironku, nie wiem czy wygrasz, bo powiem Tobie, że "grubemu" też tej masy ostatnio nie brakuje
grippen Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 i ja mogę z saneczkami przyjechać
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje Mironku, nie wiem czy wygrasz, bo powiem Tobie, że "grubemu" też tej masy ostatnio nie brakuje
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje Mironku, nie wiem czy wygrasz, bo powiem Tobie, że "grubemu" też tej masy ostatnio nie brakuje Miron ma 80% wagi od pasa w górę Ja mam 80% od pasa w dół :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: resztę można sobie łatwo dopowiedzieć co komu ile waży :naughty: :naughty:
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje Mironku, nie wiem czy wygrasz, bo powiem Tobie, że "grubemu" też tej masy ostatnio nie brakuje Miron ma 80% wagi od pasa w górę Ja mam 80% od pasa w dół :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: resztę można sobie łatwo dopowiedzieć co komu ile waży :naughty: :naughty: to niezłe masz pięty i kolana skoro fajfki nawet nie widać
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie widze problemu - przy zjeździe z górki duże znaczenie ma masa - a tego mi nie brakuje Mironku, nie wiem czy wygrasz, bo powiem Tobie, że "grubemu" też tej masy ostatnio nie brakuje a swoją drogą to mieliśmy go wziąć z zaskoczenia a tak spartoliłeś akcje co się Mirka wystraszy i nie będzie chciała stanąć do zawodów [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 14:58_________________________________________________ to niezłe masz pięty i kolana skoro fajfki nawet nie widać zobaczysz przy hamowaniu co będzie widać a co nie :naughty:
lukaszr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a swoją drogą to mieliśmy go wziąć z zaskoczenia a tak spartoliłeś akcje co się Mirka wystraszy i nie będzie chciała stanąć do zawodów Mirka da radę, spuści z barów i klaty trochę powietrza, bo będzie mniejszy opór i może stawać do realizacji :naughty:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a swoją drogą to mieliśmy go wziąć z zaskoczenia a tak spartoliłeś akcje co się Mirka wystraszy i nie będzie chciała stanąć do zawodów Mirka da radę, spuści z barów i klaty trochę powietrza, bo będzie mniejszy opór i może stawać do realizacji :naughty: no mam nadzieję, że nie zmięknie i nie popuści :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: może jakieś nagrody ustalimy ? proponuję aby organizatorzy za pierwsze miejsce wręczyli buteleczkę cytrynówki :gwizdanie: oczywiście proszę mi ją dostarczyć do VIP-roomu na poddaszu
lukaszr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 proponuję aby organizatorzy za pierwsze miejsce wręczyli buteleczkę cytrynówki :gwizdanie: Miron w Pile też miał postawić butelkę wódki, a co przyniósł to wszyscy widzieli więc lepiej określ pojemność
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Miron w Pile też miał postawić butelkę wódki, a co przyniósł to wszyscy widzieli więc lepiej określ pojemność dla Mireczki małpkę (starczy my na 3 lata)
lukaszr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dla Mireczki małpkę (starczy my na 3 lata) Będą z Lukasem łoić wąchając kapselek
Rekomendowane odpowiedzi