KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 postawcie mu lache to i miejsce się znajdzie :polew: A może by tak jakąś małą kózkę podesłać pod drzwi Poziu - robimy deal?
Tukan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 postawcie mu lache to i miejsce się znajdzie :polew: A może by tak jakąś małą kózkę podesłać pod drzwi Poziu - robimy deal? Taka
Tukan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 No to juz wiecie chlopaki co Poziomek chce za miejscówe na liscie głównej
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Pomaluje się i na taką, albo plakat naklei jakiś - myślałem o zwierzęciu parzysto-kopytnym zwyczajnym Charlize ideał, to fakt... [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 13:54_________________________________________________Moment moment - a dlaczego na fotce napisane Poziek.jpg ja rozumiem, że nie widziałem na żywo, ale tak to bym sobie nie wyobrażał
Tukan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Moment moment - a dlaczego na fotce napisane Poziek.jpg ja rozumiem, że nie widziałem na żywo, ale tak to bym sobie nie wyobrażał :wink4 Bo to tak naprawde Poziek w przebraniu
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dobrze, że ktoś powiedział w końcu, bo jak bym sie opił, to bym go /ją napastował
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dobrze, że ktoś powiedział w końcu, bo jak bym sie opił, to bym go /ją napastował ty w miarę młody jesteś...z żoną chcesz jechać na Zlot ? :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dobrze, że ktoś powiedział w końcu, bo jak bym sie opił, to bym go /ją napastował ty w miarę młody jesteś...z żoną chcesz jechać na Zlot ? :gwizdanie: No co Ciagnie drzewo do lasu
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Żona się dowiedziała, jakie bezeceństwa i łajdactwa się tu wyprawiały w zeszłym roku i powiedziała "no fu...g way" Więc gdybym pojechał to jako pełnoprawny cavalier
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Żona się dowiedziała, jakie bezeceństwa i łajdactwa się tu wyprawiały w zeszłym roku i powiedziała "no fu...g way" Więc gdybym pojechał to jako pełnoprawny cavalier nie za stary a już taki mądry :naughty:
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Poziomek, Ty nie podkapcaj szubrawcu jeden :> Trzeba pomyśleć co i jak, to może w końcu w tym roku uda się pojechać. człowiek strzępi sobie palce tyle czasu już na forum, a jeszcze ludzi nie poznał i się wódeczki nie napił
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Poziomek, Ty nie podkapcaj szubrawcu jeden :> Trzeba pomyśleć co i jak, to może w końcu w tym roku uda się pojechać. człowiek strzępi sobie palce tyle czasu już na forum, a jeszcze ludzi nie poznał i się wódeczki nie napił powiem Ci kogo unikaj , panów na P , Ł , H leszcze barowe , na zlocie siedzą w pokojach i ze sobą na skajpie gadają :thumbdown:
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Poziomek, Ty nie podkapcaj szubrawcu jeden :> Trzeba pomyśleć co i jak, to może w końcu w tym roku uda się pojechać. człowiek strzępi sobie palce tyle czasu już na forum, a jeszcze ludzi nie poznał i się wódeczki nie napił powiem Ci kogo unikaj , panów na P , Ł , H leszcze barowe , na zlocie siedzą w pokojach i ze sobą na skajpie gadają :thumbdown: Nosz ja pierdziu Ive :laghing2: :laghing2:
GILI Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Poziomek, Ty nie podkapcaj szubrawcu jeden :> Trzeba pomyśleć co i jak, to może w końcu w tym roku uda się pojechać. człowiek strzępi sobie palce tyle czasu już na forum, a jeszcze ludzi nie poznał i się wódeczki nie napił powiem Ci kogo unikaj , panów na P , Ł , H leszcze barowe , na zlocie siedzą w pokojach i ze sobą na skajpie gadają :thumbdown: :polew:
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 powiem Ci kogo unikaj , panów na P , Ł , H Jedyni normalni...unikać to trzeba Mirona
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 powiem Ci kogo unikaj , panów na P , Ł , H Jedyni normalni...unikać to trzeba Mirona Łysy cwany bo się ze zlotu wypisał :gwizdanie:
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 powiem Ci kogo unikaj , panów na P , Ł , H Jedyni normalni...unikać to trzeba Mirona Łysy cwany bo się ze zlotu wypisał :gwizdanie: Nie będzie Ive ???????????????????????????????????????? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:55_________________________________________________Ive nie rezygnuj...nie spuszczę ci wpierdolu tak jak pisałem w PW :gwizdanie: Już daj spokój
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 ...a to nie znasz tego myku , na końcu powiem ,że jadę i Dario mi miejsce odstąpi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi