Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2010 - pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ive boi się napaści napastników płci męskiej na poślady :decayed:

Opublikowano

dobrze że nie byłem za***any ,bo by mnie konusy latarkami dziobali :cool1: - pederaści :kox: :kox:
Opublikowano

dobrze że nie byłem za***any ,bo by mnie konusy latarkami dziobali :cool1: - pederaści :kox: :kox:

sprzedam swoje miejsce :decayed: :decayed: :decayed:

albo kupie metalowy pas cnoty...

Opublikowano

sprzedam swoje miejsce :decayed: :decayed: :decayed:

albo kupie metalowy pas cnoty...

wedle życzenia: http://www.allegro.pl/item889547020_stalowy_meski_pas_cnoty_nowosc.html

chyba, że preferujesz wesję backguard

:polew: :polew:

Opublikowano

no raczek chodzi mi o tył....

Opublikowano

Kolejne owieczki pokolorowane :cool1:

Reszcie przypominam że 31 stycznia wypada w niedzielę, żeby potem nie było głupich PW dlaczego wyleciałem z listy, termin wpłacania zaliczek jest wyraźnie podany, osoby które nie wpłaca w terminie wylatują z listy a na ich miejsce wskakują rezerwowi :wink4:

Jeśli ktoś ma krucho z kasą i czeka na pierwszego na wypłatę, zawsze może skrobnąć PW że spóźni się z zaliczką 3 dni.

Opublikowano

to może najlepiej było by ustalić z góry termin na 2/02/2010r godzina 22:00 i koniec, nie ma przelewu to sprawa jest prosta, kto dostanie 1go wypłatę, zdąży zrobić przelew, nie będzie wtedy tłumaczeń i PW :)

Opublikowano

Nie no spokojnie, kreślimy dopiero w poniedziałek wieczorkiem :)

A PW skrobnąć to naprawdę żaden problem, przynajmniej dla niektórych :wink4:

Opublikowano

Reszcie przypominam że 31 stycznia wypada w niedzielę, żeby potem nie było głupich PW dlaczego wyleciałem z listy, termin wpłacania zaliczek jest wyraźnie podany, osoby które nie wpłaca w terminie wylatują z listy a na ich miejsce wskakują rezerwowi :wink4:

Jeśli ktoś ma krucho z kasą i czeka na pierwszego na wypłatę, zawsze może skrobnąć PW że spóźni się z zaliczką 3 dni.

posłuchaj mnie koleżko....

zapłacę jak mi się spodoba na zlocie , wcześniejszą wpłatę możesz sobie wybić z głowy :gwizdanie:

:decayed::naughty:

Opublikowano

wcześniejszą wpłatę możesz sobie wybić z głowy :gwizdanie:

cos mi się wydaje ale możesz sobie wybić z głowy zlot :gwizdanie: z takim podejściem

:decayed::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

posłuchaj mnie koleżko....

zapłacę jak mi się spodoba na zlocie , wcześniejszą wpłatę możesz sobie wybić z głowy :gwizdanie:

jasne koleżko :decayed: w nagrodę za wzorowe podejście przygotuję Ci specjalne atrakcje :naughty:
Opublikowano

jasne koleżko :decayed: w nagrodę za wzorowe podejście przygotuję Ci specjalne atrakcje :naughty:

Pościelisz mu obok Poźka :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kulig masz pewnie gratis :good:

Będziesz ciągnął pierwsze sanie z prezesem :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

to może najlepiej było by ustalić z góry termin na 2/02/2010r godzina 22:00 i koniec, nie ma przelewu to sprawa jest prosta, kto dostanie 1go wypłatę, zdąży zrobić przelew, nie będzie wtedy tłumaczeń i PW :)

proszę Cię, to nie jest klub fanów hulajnogi, jeździmy audi, nie przesadzajmy że nie mają ludzie 200zł :gwizdanie:

rozumiem że są wyjątkowe sytuacje dlatego można podesłać pw :wink4:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 20:31_________________________________________________

też o tym myslałem :kox:
Opublikowano

nieopodal koni :naughty:
Opublikowano

:decayed:

dobra , pierdoooole....

jak mam spać koło Poźka to wolę zapłacić :disgust:

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:decayed:

dobra , pierdoooole....

jak mam spać koło Poźka to wolę zapłacić :disgust:

:decayed: :decayed: :decayed:

Poziek ponoć nie lubi jak ktoś chrapie ,głośniej jak on :>

Opublikowano

grzesiu a czemu ja nie odznaczony na liście? :mysli:

Opublikowano

grzesiu a czemu ja nie odznaczony na liście? :mysli:

jakbys odbierał telefony, odpisywał na gg to bys wiedział :tongue4:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...