Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ive boi się napaści napastników płci męskiej na poślady
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ive boi się napaści napastników płci męskiej na poślady dobrze że nie byłem za***any ,bo by mnie konusy latarkami dziobali - pederaści :kox:
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ive boi się napaści napastników płci męskiej na poślady dobrze że nie byłem za***any ,bo by mnie konusy latarkami dziobali - pederaści :kox: sprzedam swoje miejsce :decayed: albo kupie metalowy pas cnoty...
mech15 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ive boi się napaści napastników płci męskiej na poślady dobrze że nie byłem za***any ,bo by mnie konusy latarkami dziobali - pederaści :kox: sprzedam swoje miejsce :decayed: albo kupie metalowy pas cnoty... wedle życzenia: http://www.allegro.pl/item889547020_stalowy_meski_pas_cnoty_nowosc.html chyba, że preferujesz wesję backguard :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kolejne owieczki pokolorowane Reszcie przypominam że 31 stycznia wypada w niedzielę, żeby potem nie było głupich PW dlaczego wyleciałem z listy, termin wpłacania zaliczek jest wyraźnie podany, osoby które nie wpłaca w terminie wylatują z listy a na ich miejsce wskakują rezerwowi Jeśli ktoś ma krucho z kasą i czeka na pierwszego na wypłatę, zawsze może skrobnąć PW że spóźni się z zaliczką 3 dni.
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 to może najlepiej było by ustalić z góry termin na 2/02/2010r godzina 22:00 i koniec, nie ma przelewu to sprawa jest prosta, kto dostanie 1go wypłatę, zdąży zrobić przelew, nie będzie wtedy tłumaczeń i PW
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie no spokojnie, kreślimy dopiero w poniedziałek wieczorkiem A PW skrobnąć to naprawdę żaden problem, przynajmniej dla niektórych
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kolejne owieczki pokolorowane Reszcie przypominam że 31 stycznia wypada w niedzielę, żeby potem nie było głupich PW dlaczego wyleciałem z listy, termin wpłacania zaliczek jest wyraźnie podany, osoby które nie wpłaca w terminie wylatują z listy a na ich miejsce wskakują rezerwowi Jeśli ktoś ma krucho z kasą i czeka na pierwszego na wypłatę, zawsze może skrobnąć PW że spóźni się z zaliczką 3 dni. posłuchaj mnie koleżko.... zapłacę jak mi się spodoba na zlocie , wcześniejszą wpłatę możesz sobie wybić z głowy :gwizdanie:
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kolejne owieczki pokolorowane Reszcie przypominam że 31 stycznia wypada w niedzielę, żeby potem nie było głupich PW dlaczego wyleciałem z listy, termin wpłacania zaliczek jest wyraźnie podany, osoby które nie wpłaca w terminie wylatują z listy a na ich miejsce wskakują rezerwowi Jeśli ktoś ma krucho z kasą i czeka na pierwszego na wypłatę, zawsze może skrobnąć PW że spóźni się z zaliczką 3 dni. wcześniejszą wpłatę możesz sobie wybić z głowy :gwizdanie: cos mi się wydaje ale możesz sobie wybić z głowy zlot :gwizdanie: z takim podejściem :naughty:
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kolejne owieczki pokolorowane Reszcie przypominam że 31 stycznia wypada w niedzielę, żeby potem nie było głupich PW dlaczego wyleciałem z listy, termin wpłacania zaliczek jest wyraźnie podany, osoby które nie wpłaca w terminie wylatują z listy a na ich miejsce wskakują rezerwowi Jeśli ktoś ma krucho z kasą i czeka na pierwszego na wypłatę, zawsze może skrobnąć PW że spóźni się z zaliczką 3 dni. posłuchaj mnie koleżko.... zapłacę jak mi się spodoba na zlocie , wcześniejszą wpłatę możesz sobie wybić z głowy :gwizdanie: jasne koleżko w nagrodę za wzorowe podejście przygotuję Ci specjalne atrakcje
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 jasne koleżko w nagrodę za wzorowe podejście przygotuję Ci specjalne atrakcje Pościelisz mu obok Poźka :naughty:
wypsiu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kulig masz pewnie gratis Będziesz ciągnął pierwsze sanie z prezesem :kox:
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 to może najlepiej było by ustalić z góry termin na 2/02/2010r godzina 22:00 i koniec, nie ma przelewu to sprawa jest prosta, kto dostanie 1go wypłatę, zdąży zrobić przelew, nie będzie wtedy tłumaczeń i PW proszę Cię, to nie jest klub fanów hulajnogi, jeździmy audi, nie przesadzajmy że nie mają ludzie 200zł :gwizdanie:rozumiem że są wyjątkowe sytuacje dlatego można podesłać pw [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 20:31_________________________________________________ jasne koleżko w nagrodę za wzorowe podejście przygotuję Ci specjalne atrakcje Pościelisz mu obok Poźka :naughty: też o tym myslałem
GILI Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 jasne koleżko w nagrodę za wzorowe podejście przygotuję Ci specjalne atrakcje Pościelisz mu obok Poźka :naughty: nieopodal koni
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobra , pierdoooole.... jak mam spać koło Poźka to wolę zapłacić :decayed:
marcin j Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobra , pierdoooole.... jak mam spać koło Poźka to wolę zapłacić :decayed: Poziek ponoć nie lubi jak ktoś chrapie ,głośniej jak on :>
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 :polew: grzesiu a czemu ja nie odznaczony na liście?
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 :polew: grzesiu a czemu ja nie odznaczony na liście? jakbys odbierał telefony, odpisywał na gg to bys wiedział
Rekomendowane odpowiedzi