Guregoru Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Moskal, chyba nie masz żadnej śliwy pod okiem ? :gwizdanie: ja ??? któż by sie odważył ??? :naughty: :naughty: :naughty: A co, nie pamiętasz :gwizdanie:
mcm Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 lodówa szalał ale chyba nie podskakiwał do moskala :gwizdanie:
moskal Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Moskal jakim cudem sie zalogowałes łazjo i teraz zaluje ze ci wczoraj nie doj**ałem :kox: :kox: no chyba nie ty :naughty: :naughty: A co, nie pamiętasz :gwizdanie: pamietam wszysciutko ale nie było nic powaznego , jak juz poziu zdjął okular to bylem spokojny :polew:
Guregoru Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 pamietam wszysciutko ale nie było nic powaznego , jak juz poziu zdjął okular to bylem spokojny :polew:
moskal Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 lodówa szalał ale chyba nie podskakiwał do moskala :gwizdanie: jakby podskakiwał to by dziś jadł śniadanie przez słomke a z tego co rano widziałem szło mu nieźle :gwizdanie:
mcm Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 lodówa szalał ale chyba nie podskakiwał do moskala :gwizdanie: jakby podskakiwał to by dziś jadł śniadanie przez słomke a z tego co rano widziałem szło mu nieźle :gwizdanie:
pawelc Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 lodówa szalał ale chyba nie podskakiwał do moskala :gwizdanie: jakby podskakiwał to by dziś jadł śniadanie przez słomke a z tego co rano widziałem szło mu nieźle :gwizdanie: pewnie jadł jajecznice i nie musiał gryźć
krolu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 lodówa szalał ale chyba nie podskakiwał do moskala :gwizdanie: jakby podskakiwał to by dziś jadł śniadanie przez słomke a z tego co rano widziałem szło mu nieźle :gwizdanie: nie napinaj się tak.. nawet się nie pożegnałeś...
moskal Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 nawet się nie pożegnałeś... Gregor miał was ucałować i wyściskać ode mnie , śpieszyłem sie stary , nie jechałem sam
diman Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za bezpieczny weekend Władziu :gwizdanie: było grubo
moskal Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za bezpieczny weekend Władziu :gwizdanie: było grubo a ty nas chyba wczoraj szukałeś , tak ???
krolu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 nawet się nie pożegnałeś... Gregor miał was ucałować i wyściskać ode mnie , śpieszyłem sie stary , nie jechałem sam Generalnie ty wy na żywo jesteście miękkie pytki tylko się tak na forum napinacie Ale było mega
moskal Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Generalnie ty wy na żywo jesteście miękkie pytki odszczekasz to :naughty: :naughty: :naughty:
mcm Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Buheheh Jerzu myślałem, że jesteś wyższy ... :>
moskal Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Buheheh Jerzu myślałem, że jesteś wyższy ... :> ja tez :polew:
diman Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za bezpieczny weekend Władziu :gwizdanie: było grubo a ty nas chyba wczoraj szukałeś , tak ??? mysle ze sie nastepnym razem znajdziemy
Rekomendowane odpowiedzi