Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Czy jeden litr oleju wspomagania mi wystarczy przy wymianie Kupiłem mineralny dedykowany do audi o numerze 06162. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Starczy. W sam zbiorniczek to ze 2 setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Starczy. W sam zbiorniczek to ze 2 setki. OK dzieki bo juz chciałem isć kupić drugi, żeby nie zbrakło jak sklepy zamkną :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 starczy Ci spokojnie ja jak u siebie mieniałem płyn to poszło gdzieś ok 0.5 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 starczy Ci spokojnie ja jak u siebie mieniałem płyn to poszło gdzieś ok 0.5 litra Solar a jki płyn kupowałeś?? Mi w sklepie koleś poradził taki http://www.allegro.pl/item851066591_plyn_do_wspomagania_olej_oryginalny_febi_zielony.html Bedzie chyba odpowiedni Tylko niewiem kiedy ja to autko wyciagne, wczoraj sholowałem, dzisiaj byłem jak stało w tym miejscu tak stoi a święta coraz blizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Solar_ link=topic=108453.msg1265071#msg1265071 date=1261571059] starczy Ci spokojnie ja jak u siebie mieniałem płyn to poszło gdzieś ok 0.5 litra Solar a jki płyn kupowałeś?? Mi w sklepie koleś poradził taki Ten płyn jak najbardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKA77 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam !! Mam pytanie dotyczące wcześniej wymienianego przez kolegów płynu chciałbym dolać bo trosze mi brakuje czy będzie pasował ten płyn http://www.allegro.pl/item851066591_plyn_do_wspomagania_olej_oryginalny_febi_zielony.html do AFN-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam !! Mam pytanie dotyczące wcześniej wymienianego przez kolegów płynu chciałbym dolać bo trosze mi brakuje czy będzie pasował ten płyn http://www.allegro.pl/item851066591_plyn_do_wspomagania_olej_oryginalny_febi_zielony.html do AFN-a ? Tak ja taki zalałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 kiedy wymieniałeś płyn we wspomaganiu??? nie lepiej od razu go wymienic ???? w koncu kupiłeś cały litr który w zupełności Ci wystarczy do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 W moim przypadku podczas wymiany oleju w ukł. wspomagania weszło 0.7-0.8 litra. Zakupiłem dwie butelki litrowe, żeby układ przepłukać. Po pierwszym zalaniu płyn nadal był czarny, zasyfiony. Po spuszczeniu go i zalaniu układu po raz drugi płyn jest czyściutki. Polecam najpierw przepłukać dobrze zbiorniczek. ...ja jak u siebie mieniałem płyn to poszło gdzieś ok 0.5 litra Widocznie nie spuściłeś wszystkiego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariel Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 W pół litra się nie zmieścisz jak wszystko dokładnie wylejesz ja kiedyś lałem febi ostatnio kupiłem w aso i smiga do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi