Arkady27 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam zakupiłem zestaw HID i mam mały problem z zamontowaniem, Jak wpiąć/wkręcić żarnik w miejsce po ori żarówce?
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a jakie masz lampy ...na pewno musisz ten plastik zdjac z zarnika (ten przezroczysty )
Arkady27 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mam ori lampy soczewka na h7, z tym plastikiem to nie bylbym pewny bo widzialem kilka zdjec zrób to sam i koledzy wpinali/wkrecali w stare miejsce wlasnie z tym plastikiem ale u mnie to nie chce wejść boje sie to robic na sile :/
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mam ori lampy soczewka na h7, z tym plastikiem to nie bylbym pewny bo widzialem kilka zdjec zrób to sam i koledzy wpinali/wkrecali w stare miejsce wlasnie z tym plastikiem ale u mnie to nie chce wejść boje sie to robic na sile :/ moim zdaniem ten plastik sluzy jako opakowanie (zabezpieczenie zarnika)
domjenick Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 moim zdaniem ten plastik sluzy jako opakowanie (zabezpieczenie zarnika) tak jest jesli kupiles hidy pod H7-wyjmujesz zarowke i w to miejsce wkladasz palnik,zarnik,czy jak tam kto woli nazwac-i zapnasz tym metalowym spinaczem,co przytrzymuje zarowke-nic nie wkrecasz-po prostu wkladasz
Rekomendowane odpowiedzi