Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFB] Infected by Unitronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postanowiłem sprawić niuńce prezent pod choinę i zapodałem program u Andrzeja Poniedziałka :good: Nie obyło się bez małych problemów, bo okazało się że auto w niemcowni było już zawirusowane, ale kompletnie nie tak jak powinno. Widać to na wykresie - kopało z dołu, ale szybko się kończyło to co fajne :confused4: Andrzej usunął stary soft i wgrał nowy. Auto jest mniej narowiste, ładnie przyśpiesza i stało się bardziej elastyczne. Podobno ma spaść też spalanie :shocked: Wirus jest delikatny, bo jak stwierdził Andrzej turbina "zbyt późno wstaje". Swoje już w życiu przeszła, więc to możliwe. W styczniu ( jak auto nie zmieni właściciela ) będziemy ją dawali do regeneracji i korygowali program. Narazie efekt jest taki:

2ea01131b87ba652med.jpg

Dla porównania wrzucam wykres z hamowni VTG, który był robiony jak auto było mocno niedomagające co opisałem w wątku -> http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bfb_reanimowane_by_designer-t92312.0.html

7f0810c3e46cca97med.jpg

Różnicę widać :good:

Pozdrawiam świątecznie :wink4:

Opublikowano

Co do wykresu VTG to ja bym go nie bral na powaznie :gwizdanie:

Opublikowano

bardzo przyzwoite te przebiegi :good:

sugerowałbym TIPa, wycięcie kata i DV forga i 200 powinno pęknąc :good:

Opublikowano

why ?

widzialem ostatnio walek VTG i powiem ze ta firme nalezy omijac z daleka. na spocie kilka osob widzialo wykresy od VTG i pozniej Rogala

Opublikowano

Jak tam patrze na ten wykres to wiem dlaczego ktoś napisał żeby unitronic omijać z daleka. :thumbdown:

Mylisz się ty i ten kto to napisał. Andrzej bardzo profesjonalnie podchodzi do tematu i pisze program pod konkretne auto w konkretnym stanie technicznym. Dodatkowo robi porządek z ew poprzednim softem. To jest max co w tym momencie jest dobre dla mojego auta. Będzie zdrowe turbo to może zmienisz zdanie...

Opublikowano

Będzie zdrowe turbo to może zmienisz zdanie...

Jak masz "chore" turbo to jaki sens było ruszać softa?

Opublikowano

Popatrz na wykres przed przynajmniej kopalo z dolu

jak waliło overboostem to i Nm kopał

chłopak pisze, że turbo na wykończeniu...wnioskuję, że overboost na to wpłynął - czysta logika :gwizdanie:

to znaczy, że ty nie miałeś z tą firmą nic wspólnego a teraz trolujesz i bawisz się w dziecko neostrady :gwizdanie:

Nie miałem i mieć nie będę

Potwierdzasz to co napisałem wcześniej :polew:

szkoda ze sam do tego nie doszedłeś

doszedłem, że moje 1.8T zrobiło 13,17 po sofcie Uni :decayed: i jeździ do dzisiaj :decayed:

[br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 12:24_________________________________________________

Jak masz "chore" turbo to jaki sens było ruszać softa?

pewnie, trzeba było zostawić to jebnięcie z niutona :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 12:25_________________________________________________

Jedyne dziecko Neostrady na tym forum to jesteś ty,co obrazujesz swoimi głupkowatymi podpisami awatarami czy wypowiedziami.

kumpel murzyna jak nic :kox:

Opublikowano

Co do Unitronica i Pana P to sa bardzo podzielone poglądy. Ciężko stwierdzić. Na sr.pl jest bardzo dużo na ten temat. Poziek jest przykładem ze potrafi wystroić bardzo mocne auto ale są tez przypadki gdzie poprawiano softy po unitronicu. Zresztą teraz jest taka konkurencja wśród tjunerow, ze jeden jedzie po drugim żeby opinie o nim zniszczyć i żeby tylko do niego przyjeżdżać.

Opublikowano

Co do Unitronica i Pana P to sa bardzo podzielone poglądy. Ciężko stwierdzić. Na sr.pl jest bardzo dużo na ten temat. Poziek jest przykładem ze potrafi wystroić bardzo mocne auto ale są tez przypadki gdzie poprawiano softy po unitronicu. Zresztą teraz jest taka konkurencja wśród tjunerow, ze jeden jedzie po drugim żeby opinie o nim zniszczyć i żeby tylko do niego przyjeżdżać.

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodzil. Ważne ze ja odczuwam poprawę i taki był cel wyprawy do Uni. Cena za ten soft był równie lajtowa jak i on wiec jestem zadowolony i mam nadzieje na kontynuację dlubaniny w przyszłym roku.

Opublikowano

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodzil. Ważne ze ja odczuwam poprawę i taki był cel wyprawy do Uni. Cena za ten soft był równie lajtowa jak i on wiec jestem zadowolony i mam nadzieje na kontynuację dlubaniny w przyszłym roku.

o to wlasnie chodzi :good:

Opublikowano

why ?

widzialem ostatnio walek VTG i powiem ze ta firme nalezy omijac z daleka. na spocie kilka osob widzialo wykresy od VTG i pozniej Rogala

Hmmm nie wiem jak wykresy bardzo możliwe, że są "optymistyczne" ale na pewno serwis to polecam omijać :gwizdanie:

Opublikowano

Mody - wysprzątajcie wątek ze śmieci tj. paplaniny marewela bo jak widać nic poza biciem piany to nie wniosło...

Czyżby jakieś konszachty z poniedziałkiem,przez forum chcesz mu klientów naganiać?

czyżbyś pracował w konkurencji i wpadł w wir smarowania po wszystkich innych ?

dlaczego nie rozmawiasz o tym co pisałem o overbooście ?

Ty byś coś takiego zostawił ? To faktycznie świetnie o tobie świadczy - pełna profeska :polew: :polew: :polew: :polew: