Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Identyfikacja ID przełącznika świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś jest w stanie podać mi kod przełącznika świateł, który znajduje się w poniższej aukcji (w wersji bez opcji AUTO)?

http://allegro.pl/item858449723_audi_a4_06_8e_b6_wlacznik_przelacznik_swiatel.html

Obecny przełącznik jest już znacznie przetarty a korekty markerem wyglądają lipnie ;) Cena na poniższej aukcji jest sporawa i się zastanawiam czy nie lepiej będzie się kopnąć do ASO.

Z góry dziękuję.[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 23:36_________________________________________________Ok, kod już mam: 8E0 941 531

ktoś może orientuję się jak cenowo ów przełącznik stoi?

Opublikowano

Witam,

czy ktoś jest w stanie podać mi kod przełącznika świateł, który znajduje się w poniższej aukcji (w wersji bez opcji AUTO)?

http://allegro.pl/item858449723_audi_a4_06_8e_b6_wlacznik_przelacznik_swiatel.html

Obecny przełącznik jest już znacznie przetarty a korekty markerem wyglądają lipnie ;) Cena na poniższej aukcji jest sporawa i się zastanawiam czy nie lepiej będzie się kopnąć do ASO.

Z góry dziękuję.

a może by tak e-mail do sprzedającego ?

on chyba wie co sprzedaje, na forum możesz dostać 2 lub 3 nr (zależne od twojego wyposażenia) i itak nie będziesz wiedział który jest który[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 23:43_________________________________________________na końcu jeszcze literka A, B lub C

Opublikowano

Zgadywać nie chcę ale wg opisów na ebay'u i pokrewnych wychodzi na A: Part# 8E0-941-531-A-5PR

Nie mam żadnych DLR'ów ani coming home, ot jedna z najuboższych wersji wyposażenia i nie pełny FIS

Opublikowano

Zgadywać nie chcę ale wg opisów na ebay'u i pokrewnych wychodzi na A: Part# 8E0-941-531-A-5PR

Nie mam żadnych DLR'ów ani coming home, ot jedna z najuboższych wersji wyposażenia i nie pełny FIS

no to będzie raczej 8E0 941 531 A

Opublikowano

W aso we wroclawiu bodajze 320 zl kosztuje nowy :wink4:

Opublikowano

na allegro czasem mozna trafic w bdb stanie za 150 zl + wysylka :good:

Opublikowano

z auto na allegro obecnie jest przelacznik za 180pln w ASO masakra :wallbash:

Opublikowano

Napisz do kolegi Czaki22 - ma często fajne części w dobrych cenach - polecam :good:

Opublikowano

no dokladnie, On tez mial swego czasu w dziale sprzedam kilka sztuk tych przelaczniczkow