marcin197711 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam wszystkich.Jestem nowym członkiem forum za sprawą pierwszego mojego auta marki Audi. Audi to model a4 (8K0) avant 2.0 tdi 143 kM. Autko kupiłem 3 tyg temu w niemczech po małej stłuczce (lewy przedni błotnik) - do wymiany reflektor, błodnik zderzak, maska. Było też naruszone zawieszenie przednie wiec zostało kompletnie wymienione. Auto zostało już naprawione. Reflektory były zwykłe wiec kupując zdecydowałem sie już na wymiane obu z xenonami. Kokpit wygląda jak choinka:( poza tym po wymianie lamp przednich też jest bład. Elektryk podłaczyłlampy i działają światłą dzienne, mijania ale nie tkz długie. Koleś twierdzi żę trzeba bedzie prowadzićcała nową wiązkę czy macie wtym zakresie wiedzę. A może polecić elektryka Toruniu lub kuj-pom. Jeżęli wieci jkie ą koszty w ASO to też porszę o info. Z góry dziękuje - bardzo zadowolony nowy urzytkownik Audi
proximpuh Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam, czy poradziłeś sobie z tymi długimi, bo mam taki sam problem po wymianie zwykłych lamp na biksenony
Rekomendowane odpowiedzi