stempel72 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Coś ta maska jakoś marnie spasowana, albo wzrok mnie myli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolo78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie, maska jest oki tylko zderzak nie po skręcany dokładnie przez niemieckich rzeczoznawców:)) Auto sprowadziłem lekko uszkodzone tyłem a przodem ktos jak dostał w tył przykleił sie do kogoś.... Właśnie jest w trakcie naprawy i dokładnego składania. Jak bedzie juz ok to wstawie jeszcze kilka fotek. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel72 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Czyli po dzwonku, jednak wzrok mnie nie mylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolo78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Po małym dzwonku w tył ale lada moment bedzie igła ) Zreszta 80 % z zachodu jest po dzwonku wiec ja wolałem kupic taka i am zrobic, przynajmniej wiem co jest..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coti1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ładny samochód, kolorek super tylko te "karbony" na masce... ja bym je od razu wyj...bał! Resztę ci już Koledzy podpowiedzieli. pozdrawiam coti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Fajna S4 Tdi ale moja DTM Tdi była lepsza i nie "bita", za to skradziona nie przejmuj się krytyką, doprowadź auto do porządnego wyglądu, zmień opis tematu i bedziesz miał spokój Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolo78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Oi dzięki za info i przykro mi że ci ukradli auto. Co do "karbonów" na masce to znikną spoko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolo78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam drogich forumowiczów. Wrzucam fotki mojej A4 po "małych" poprawkach. Zgodnie z wasza sugestją usunąłem naklejki z przodu, S-line sa na swoim miejscu i jest poskładana (poza przodem który jeszcze jest troche nie bardzo na zaczepach...). Jak Wam się teraz posoba?? Mam nadzieje że lepiej i moge się juz nią wybrac na jakis zlocik ) Pozdro z centralnej Polski http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8dda45fa84d6b466.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b36d1e45a23fc09e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cbe846585b89730b.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Jak dla mnie dużo lepiej. A kolor jest boski - mój ulubiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 ale kolor na tym blotniku tak slabo dobrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szolo78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Z dobraniem koloru był problem było chyba z 10 prób....Ten kolor jest ciezki do dobrania. Jest zrobiona przekurzka na drzwi wiec nie ma tragedi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 No oczywiście że teraz lepiej. Nawet ta felga nabrała blasku z poprawkami reszty . Ładniutkie autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi