kasia_84 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Panowie mam pytanie zmienial moze ktos juz diody w zegarach, je sie jakos odpina czy trzeba wylutowac? I wlutowac nowe ? samochod jest z 2003 roku i czy to mozliwe zeby tak szybko sie spalily czy moze ktos je poprostu dezaktywowal wagiem?? Dzieki pozdrawiam
ArtJG Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Można zmienić diody, ale trzeba licznik rozkręcić i trochę pobawić się w lutowanie. Raczej nie możliwe żeby ci się popaliły diody. Wszystkie ci nie świecą ? wskazówki też masz niepodświetlone ?
kasia_84 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie zapala mi sie kontrolka od silnika i od zapinania pasow, i nie wiem czy to tak mam byc czy poprostu nie dzialaja
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 O silnika powinna sie palić do czasu az nie odpalisz auta a co do kontrolki pasów to mi tez sie nie zapoala bo nie mam tej opcji przypominania o zapięciu pasów więc moze masz tak samo
bobusiek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 A u mnie gościu w serwisie aktywował kontrolkę od pasów i teraz przy każdym uruchomieniu świeci się przez kilka sekund(ale bez dźwięku) bo nie jest ten system bardziej rozbudowany
VCDS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Albo są z jakiegoś powodu dezaktywowane albo ktoś wydłubał bo taniej było niż szukac/usuwać przyczyny ich świecenia :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi