Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak się grało? kto rządził i dzielił dzisiaj?
david_n Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 No wlasnie tak sobie Trzeniek mysle gdzie sie podziewasz.. a ten szydzi na krakowskich
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 dzisiaj grałem w piłkę wieczorem , wróciłem z 30min temu i siedzę w wannie
bialy986 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dzięki za dzisiejszą grę.Cuber jak zawsze ze swoim radarem walił celnie Do następnej.Pozdrawiam.
boseron Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a mnie juz zaczyna wkur..... ze zawsze ktos jest szybszy, nie wiem moze cos zle robie ale zanim zblize a potem wyuceluje to dostaje w głowe dlaczego ???? jak macie ustawienia myszki płynna czy nie i jaka czułość mniej wiecej.... lepiej zeby była bardzo czuła czy wolniejsza bo juz sam nie wiem
nex Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a mnie juz zaczyna wkur..... ze zawsze ktos jest szybszy, nie wiem moze cos zle robie ale zanim zblize a potem wyuceluje to dostaje w głowe dlaczego ???? jak macie ustawienia myszki płynna czy nie i jaka czułość mniej wiecej.... lepiej zeby była bardzo czuła czy wolniejsza bo juz sam nie wiem Boseron kiedyś nabierzesz skilla i będziesz dobry, ale do tego trzeba kilku lat i codziennych treningów z dobrymi graczami po kilka godzin . Sensitivity myszka zależy również od odświeżania monitora w danej rozdzielczości. Przykładowo ja mam Sensitivity 1.0 przy odświeżaniu 85Hz a jak miał bym odświeżanie monitora 60Hz to mniej więcej żeby było to samo, Sensitivity musiało by być ~~1.5. Ustaw sobie bardzo wolne.
boseron Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ale co mam sobie ustawić? co to jest to sensitivity i skill i gdzie tego szukać
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ale co mam sobie ustawić? co to jest to sensitivity i skill i gdzie tego szukać nigdy w życiu tego nie ustawiałem dam Ci radę Łukasz : ćwicz , żadne ustawienia myszki niczego nie dadzą
bialy986 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nex troszke namieszał.Ustaw sobie w opcjach tak abyś mial płynny obraz a czułość myszki nie za szybka bo nie trafisz w cel jak będziesz się rozglądał.Skill-pewnie chodziło mu o wprawę,skuteczność,obcykanie gry.Graj sobie też samemu w dowolnych rozgrywkach(podobnie jak my).O której dziś startujemy?
boseron Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja jestem za tylko zeby było z 5 ciu chętnych no 4 najmniej
Cuber Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja Ty Kerczi Biały no i moze david moze Trzenisław się skusi
david_n Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja wpadne pozniej. Boseron skill to inaczej umiejetnosci takze trening
boseron Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja Ty Kerczi Biały no i moze david moze Trzenisław się skusi pasuje, jestem cały czas na kompie więc pisac jak coś
Gobi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Też z chęcią pogram,podać ip serwa czy tam nazwę. Pisać na PW jak coś.
david_n Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja odpadam chlopaki, rozwalilem warge i skrecilem kostke... :kox:
boseron Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Też z chęcią pogram,podać ip serwa czy tam nazwę. Pisać na PW jak coś. wyszukaj moj nick w steamie zaproś i juz bedziesz z nami grał reszta tez ma takie same nicki jak tutaj
KERCZI Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Też z chęcią pogram,podać ip serwa czy tam nazwę. Pisać na PW jak coś. a4-klub.pl a login taki jak nick z forum
Rekomendowane odpowiedzi