szeryfniko Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam wiem że temat był wałkowany na forum wiem że opona dojazdówki 115/70/R15 jest OK Ale jakie powinno być ET w dojazdówce?? ET45 się nada? katalogowo normalne mam blach 15" ET33 i na takich jeżdżę, ale potrzebuję dojadówkę pozdro All [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 21:19_________________________________________________panowie możne ktoś spojrzeć jakie ma ET w dojazdówce ??
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam wiem że temat był wałkowany na forum wiem że opona dojazdówki 115/70/R15 jest OK Ale jakie powinno być ET w dojazdówce?? ET45 się nada? katalogowo normalne mam blach 15" ET33 i na takich jeżdżę, ale potrzebuję dojadówkę pozdro All [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 21:19_________________________________________________panowie możne ktoś spojrzeć jakie ma ET w dojazdówce ?? według mnie ET45 może być spokojnie to tylko dojazdówka, a trzeć na pewno nie będzie
szeryfniko Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 No właśnie w ASO mówili że ET45 powinno być OK że do mojego nadwozia to im pokazuje i nie uwzględnia wielkości silnika dziś chłop z allegro mi pisał że musi iść dojazdówka 16" bo nie wejdzie na zacisk zonk jak nic nie chcę kupować w ciemno a na miejscu niema znowu wolałbym jak najmniejsze koło
Rekomendowane odpowiedzi