cayenne Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Witam, Jak w temacie. Chciałbym żeby któryś z kolegów podpiął mnie pod komputer.Odkąd kupiłęm autko nie robiłem tego ani razu.Być może są jakieś błedy,które należałoby skasować... Najlepiej to ktoś z moich okolic,czyli Dolny Śląsk.Będę bardzo wdzięczny.W ostateczności podpowiedzcie może, gdzie najlepiej to zrobić,kogo polecacie itp. w moim regionie. Serdecznie pozdrawiam
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 mam Vaga, mogę ci sprawdzić błędy jak chcesz. Musiałbyś tylko podjechać do Wrocławia. Jeśli ci się to opłaci (średnio podpięcia Vaga kosztuje 20 zł) to nie ma problemu.
lukaszek13ns Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Tak dla formalnosci napisze ze w ASO w Rzeszowie podpiecie to koszt 140zl
cayenne Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Opublikowano 29 Maja 2007 mam Vaga, mogę ci sprawdzić błędy jak chcesz. Musiałbyś tylko podjechać do Wrocławia. Jeśli ci się to opłaci (średnio podpięcia Vaga kosztuje 20 zł) to nie ma problemu. A będziesz teraz w niedzielę na zlocie we Wrocku? Bo ja chciałem przyjechać i przywitać się
adamq Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 w ASO w Rzeszowie podpiecie to koszt 140zl :sad: :bicz:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 mam Vaga, mogę ci sprawdzić błędy jak chcesz. Musiałbyś tylko podjechać do Wrocławia. Jeśli ci się to opłaci (średnio podpięcia Vaga kosztuje 20 zł) to nie ma problemu. A będziesz teraz w niedzielę na zlocie we Wrocku? Bo ja chciałem przyjechać i przywitać się nie wiem, żadko bardzo bywam na spotach. Masz laptopa? Ja posiadam tylko jest jeden problem, bateria mu umarła i musi być podpięty do zasilania.
cayenne Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Opublikowano 29 Maja 2007 nie wiem, żadko bardzo bywam na spotach.Masz laptopa? Ja posiadam tylko jest jeden problem, bateria mu umarła i musi być podpięty do zasilania. Dzięki za chęci. Postaram się załatwić jakiegoś kompa,bo sam nie mam przenośnego i dam Ci znać. Chyba,że załatwię 40m przedłużacz
Gość Murzyn Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 cayenne3001 prosciej by bylo, jakbys napisal w temacie o jaka miejscowosc chodzi z tym vagiem (bo Ja równiez moge Cie podpiac -> wpadaj do KR ) lub napisal w spocikach z odpowiedniego ragionu
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 jak załatwisz mega przedłużacz to pociągnie się odemnie z IV piętra ;] Kombinuj i daj znać na gg najlepiej.
Rekomendowane odpowiedzi