RaFi^^GW Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ladne autko... tylko tak jak juz mowili te pokrowce i dywaniki pod nogi niepasuja... ogolnie autko bardzo ladnie sie prezentuje i ten hrom pod tablica niebardzo pasuje. Przynajmniej ja to tak widze
pet3r Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 najbardziej podoba mi sie kolor i silnik ale czy to na pewno AFN? czy po lifcie 110KM nie mialo innego oznaczenia?
Gość dino Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autko bzrdzo ładnie utrzy6mane i widac ze dbasz, ale te pokrowce
stachu Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 co to za lampy? mam na myśli przody? są połączone z kierunkami to jakiś lift orgi czy aftermarket?
marcin83 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Fura super tylko te pokrowce totalna porażka (jak dla mnie) ale podobno o gustach się nie mówi ogólnie na 6 daję 5+
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 co to za lampy? mam na myśli przody? są połączone z kierunkami to jakiś lift orgi czy aftermarket? W końcu Audica jest po lifcie IIgim wiec o co Ci chodzi? Lamp takie jak w serii..... Furka cąłkiem przyjemna dla oka tylko te masakryczne pokrowce bym wywalił .....
Rekomendowane odpowiedzi