Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Gdzie kupic glosnik(i) BOSE do A4 B5 przod (11,5cm) ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

moje pytanie brzmi, gdzie kupic jeden glosnik BOSE (ewentualnie 2 jako komplet) do przodu do B5 ? Szukam po allegro ale nie moge znalezc.. ewentualnie caly komplet. Moj glosnik nie dzialal od poczatku jak kupilem samochod(trzeszczal) pozniej go calkiem odlaczylem i gra mi tylko lewy przod + tyl.

Czekam na odpowiedzi :)

zalaczam link zeby wiadomo bylo o ktory mi chodzi http://www.bose.de/DE/de/Images/Audi_A4_Avant_(B5)_Baujahr_1995-2001_DE_tcm44-6208.pdf

przod 11,5cm

Opublikowano

jeśli musisz go mieć, już to kup a ASO

Opublikowano

juz nie musze miec, jezdze tak od kwietnia, ale ostatnio trzeszcza mi lewe tylne drzwi i mysle zeby zajac sie naprawa tego :) wygluszyc drzwi i dokupic glosnik.

Opublikowano

tak prawdę mówiąc to bose w B5 szału nie robi... wolę jakieś hertz czy coś podobnego, i przynajmniej łatwo dostępne :)

Opublikowano

bylem w ASO VW. 210 zl :/ . tak myslalem czy jakbym zmienil przednie na jakies wlasnie hertze czy lepsze jbl-e to nadal razem by calkiem dobrze wspolgralo ? :)

Opublikowano

bylem w ASO VW. 210 zl :/ . tak myslalem czy jakbym zmienil przednie na jakies wlasnie hertze czy lepsze jbl-e to nadal razem by calkiem dobrze wspolgralo ? :)

nawet lepiej

Opublikowano

Przerabiałem ten temat. Kupiłem cały komplet BOSE, rozebrałem auto - założyłem.. Posłuchałem i się załamałem.

Rozebrałem, wykręciłem i sprzedałem.. :wink4:

Jeśli chcesz coś co fajnie gra, to nie BOSE B5 :no:

A jak chcesz koniecznie te głośniki to szukaj na allegro - teraz może nie ma, ale się pojawiają co jakiś czas..

Jak będziesz chciał dowiedzieć się czegoś o nagłośnieniu to szukaj w odpowiednim dziale.

Na teraz - zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...