walekk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam wszystkich moje pytanie brzmi, gdzie kupic jeden glosnik BOSE (ewentualnie 2 jako komplet) do przodu do B5 ? Szukam po allegro ale nie moge znalezc.. ewentualnie caly komplet. Moj glosnik nie dzialal od poczatku jak kupilem samochod(trzeszczal) pozniej go calkiem odlaczylem i gra mi tylko lewy przod + tyl. Czekam na odpowiedzi zalaczam link zeby wiadomo bylo o ktory mi chodzi http://www.bose.de/DE/de/Images/Audi_A4_Avant_(B5)_Baujahr_1995-2001_DE_tcm44-6208.pdf przod 11,5cm
walekk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 juz nie musze miec, jezdze tak od kwietnia, ale ostatnio trzeszcza mi lewe tylne drzwi i mysle zeby zajac sie naprawa tego wygluszyc drzwi i dokupic glosnik.
aju Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 tak prawdę mówiąc to bose w B5 szału nie robi... wolę jakieś hertz czy coś podobnego, i przynajmniej łatwo dostępne
walekk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 bylem w ASO VW. 210 zl :/ . tak myslalem czy jakbym zmienil przednie na jakies wlasnie hertze czy lepsze jbl-e to nadal razem by calkiem dobrze wspolgralo ?
I r o Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 bylem w ASO VW. 210 zl :/ . tak myslalem czy jakbym zmienil przednie na jakies wlasnie hertze czy lepsze jbl-e to nadal razem by calkiem dobrze wspolgralo ? nawet lepiej
Nosfer Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Przerabiałem ten temat. Kupiłem cały komplet BOSE, rozebrałem auto - założyłem.. Posłuchałem i się załamałem. Rozebrałem, wykręciłem i sprzedałem.. Jeśli chcesz coś co fajnie gra, to nie BOSE B5 A jak chcesz koniecznie te głośniki to szukaj na allegro - teraz może nie ma, ale się pojawiają co jakiś czas.. Jak będziesz chciał dowiedzieć się czegoś o nagłośnieniu to szukaj w odpowiednim dziale. Na teraz - zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi