aju Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam podmieniłem syphony na navigation plus, syphony miało o jedną kostkę więcej w którą wchodziły dwa kable w navi nie ma miejsca na tą kostkę więc podłączyłem tak jak pasowało. Dziś stwierdziłem że przód nie gra, kostka jest podłączona od głośników przednich (4kable) mimo to nie gra, myślałem że może uwalona końcówka mocy ale raczej nie bo gdy wchodzę w ustawienia i głośność telefonu to zaczyna grać przód a tył milknie, gdy zatwierdzę, przód przestaje grać a tył gra dalej. Jakieś pomysły? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 14:26_________________________________________________najprawdopodobniej jest włączona funkca BOSE przez co przód jest nieaktywny, jak to wyłączyć? w necie jest kodowanie VAGiem czy ktoś wie jak to się robi?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 17:14_________________________________________________ok już wszytko wiem, teraz muszę dorwać vag-a i przekodować navi z bose na zwykła
Michał Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Radio - generacja Ikodowanie sterownika w modelu przed rokiem 2001 wybierz Sterownik 56 (Radio/Nawigacja) Kodowanie sterownika -> funkcja 07 00?xx: Liczba głośników pasywnych 0 - brak głośników pasywnych (Bose-Soundsystem) 1 - 1 głośnik paswyny z przodu po lewej stronie (Bose z telefonem) 2 - 2 głośniki pasywne z przodu i 2 aktywne z tyłu 5 - 2 głośniki pasywne z przodu, brak głośników aktywnych z tyłu 00x?x: System dźwięku 0 - standardowy (brak Bose-Soundsystem) 1 - Bose-Soundsystem 00xx?: konfiguracja radia +1 - ferngespeiste Antenne +2 - zmieniarka CD +4 - drugi wyświetlacz (Radio/Navigation) może to Ci pomoże
aju Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 no właśnie to samo dostałem teraz muszę zobaczyć czy poz mianie radia połączy mi sie w aucie
Rekomendowane odpowiedzi