Peter911 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Mam problem z centralnym zamkiem, ponieważ jak wiemy po ruszeniu i przejechaniu kilku metrów wszystkie drzwi się zamykają automatycznie. Więc jeżeli się zatrzymamy i chcemy żeby ktoś mógł otworzyć drzwi - wystarczy nacisnąć przycisk centralnego zamka i wszystkie drzwi powinny się otworzyć. U mnie się otwiera wszystko oprócz drzwi pasażera. Czy ktoś miał podobny problem? Zaznaczę że jak otwieram auto poprzez pilot z kluczyka to wszystko działa jak należy.
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 trzeba by podpiać VAG i zdiagnozować Moduł Komfortu (46)
lukasera Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mam ten sam problem, tyle,ze u mnie nie otwiera tylnych drzwi pasazera. Vag niczego związanego z drzwiami niestety nie pokazał...
domjenick Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 a w innych sytuacjach przycisk dziala,czy nie dziala w ogóle? ,ze u mnie nie otwiera tylnych drzwi pasazera sprawdz kable pomiedzy drzwiami ,a karoserią-niedawno przerabialem to samo z przednimi drzwiami-jest opisane na Forum ze zdjeciami
Rekomendowane odpowiedzi