Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] INFINITI G35x 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIestety NIE.

Jak tak czasami popatrzę, jakie Ci producenci drewno/niby-drewno ładują do samochodów, o się zastanawiam, gdzie oni k... oczy mają :kwasny: O guście już nie wspomnę...

Mówię tutaj o samochodach z niższej półki (gdzie czasami nie ma wyboru), bo klasa wyższa pozostawia już coś do powiedzenia.

Opublikowano
  • Autor

w tym modelu tez mozesz miec zamiast drewna takie aluminium jak ja mam hehe no szkoda ze Ci nie przypadlo do gustu :P ale pociesza mnie fakt ze lubicie moja V6 ;)

Opublikowano

dokladnie dlatego Lexus nie bo to drewno jest dziwne :P a to wnetrze ladne ??

http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/2006332456303979281_rs.jpg

kurcze chce was uwiesc :naughty:

Trochę linia dechy zalatuje Mercem S :naughty:

Gratuluje auta.. :good: Ja bym dał jakieś fele z czarnym środkiem i zamianił te alu dekory na coś z carbonu :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

dokladnie dlatego Lexus nie bo to drewno jest dziwne :P a to wnetrze ladne ??

http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/2006332456303979281_rs.jpg

kurcze chce was uwiesc :naughty:

Trochę linia dechy zalatuje Mercem S :naughty:

Gratuluje auta.. :good: Ja bym dał jakieś fele z czarnym środkiem i zamianił te alu dekory na coś z carbonu :kox: :kox:

Z felami nie bede kombinowal kupie OEM 18stki, tak to bedzie wygladac nie powalaja na nogi ale co zrobic nie wazny jest dla mnie wyglad tylko zeby wygodnie wozil z pkt A do pk B nie ma pkt S :)

G35-1.jpg

Opublikowano

Bardzo ładne "Infi".Gratuluje wyboru!Tak z ciekawości ile pali?

Opublikowano

kiedyś słyszałem jak chyba fx50s odjechał z piskiem i silnik pięknie brzmiał...

Jednak z serwisem infiniti ciężko chyba w PL? a lexusa mijam codziennie...

Choć bardziej podoba mi się infiniti FX niż lexus RX nie jeździłem infiniti ale luksus jaki dają nowe lexusy ( jeździłem GS, RX i IS ) to kosmos w porównaniu do mojego 6 letniego a4 :(

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładne "Infi".Gratuluje wyboru!Tak z ciekawości ile pali?

9.5l na trasie jak sie rozbuja, a w miescie 12-13l natomiast jak chce kogos skilowac to i 19l chlapnie ;)

kiedyś słyszałem jak chyba fx50s odjechał z piskiem i silnik pięknie brzmiał...

Jednak z serwisem infiniti ciężko chyba w PL? a lexusa mijam codziennie...

Choć bardziej podoba mi się infiniti FX niż lexus RX nie jeździłem infiniti ale luksus jaki dają nowe lexusy ( jeździłem GS, RX i IS ) to kosmos w porównaniu do mojego 6 letniego a4 :(

Fx50s nie ma tak pieknego dzwieku jak F45 starszy model ale sound o wiele lepszy. O servisie z tego co wiem nie ma problemow jakich kolwiek to wszystko jest nissan ;) wiec wszystko jest ok zreszta do servisu sie tym autem nie zaglada oprucz wymian filtrow olejow i tarcz z klockami no chyba ze ktos go zagazuje to sie zaczynaja robic gorki i doliny :)

Opublikowano

Ja mam jedną opinię o Lexusie - nie psuje się praktycznie wcale, jakość mega, mój jest japoński :) co do dekorów w nowych Lexach każdy ma wybór kilku odcieni "niby" drewna, akurat wrzuciłeś wiśniowe drewno jako przykład :)

<Oprócz> tego to Infinity jest cool w coupe :)

Opublikowano

oj te spalanie nie wiem jak to jest ale uzytkownicy 350z pisza ze w miescie te 15 lyka minimum ;]

a przy bucie 25 wezmie napewno ;]

moze infiniti jakies oszczedne :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

NIe porownuj zetki do INFINITI inne moce na autostradzie zrobie 25 mil na galonie a po miescie 19

Zrobilem kiedys tak ze zatankowalem auto po sam korek paliwa nastepnie przejechalem rowne 60 mil czyli 100 km i zatankowalem i wyszlo ze spalilem na trasie 9,5 :)

Opublikowano

a czemu nie porownywac ? przeciez to dokaldnie ten sam silnik.... 3.5 v6 :) moze sie rozni ciut osprzetem i softem... ale blok dokladnie ten sam. moc tez podobna[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 23:49_________________________________________________350Z miala moc

286KM 300KM i 313KM ( to juz byl ciut inny silnik.. na sam koniec produkcji )

Opublikowano
  • Autor

Ja mam jedną opinię o Lexusie - nie psuje się praktycznie wcale, jakość mega, mój jest japoński :) co do dekorów w nowych Lexach każdy ma wybór kilku odcieni "niby" drewna, akurat wrzuciłeś wiśniowe drewno jako przykład :)

<Oprócz> tego to Infinity jest cool w coupe :)

Lexus LS 460 wymiata ;) natomiast SUVY maja okropne[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 23:49_________________________________________________

a czemu nie porownywac ? przeciez to dokaldnie ten sam silnik.... 3.5 v6 :) moze sie rozni ciut osprzetem i softem... ale blok dokladnie ten sam. moc tez podobna[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 23:49_________________________________________________350Z miala moc

286KM 300KM i 313KM ( to juz byl ciut inny silnik.. na sam koniec produkcji )

Tak ale musisz wziasc pod uwage ze nikt zetka nie bedzie ruszal jak dziadek tylko zawsze powyzej 2 tys obrotow go kreca a ja mam leciutka noge wiec krece go do 2 tys i kolysam sie na autostradzie :) nie powiem bo jak sa chetni na swiatlach to nie odpuszczam ale moje spalanie to 13-15l po miescie

Opublikowano

wierze :) ze przy delikatnym obchodzeniu sie z gazem mozna takie uzyskac ....

fakt ze przeznaczenie g35 sedana i 350z jest zasadniczo inne

najfajniesze jednak jest to ze ... zmieszcza ci sie 20" bez problemu :kox:

Opublikowano
  • Autor

wierze :) ze przy delikatnym obchodzeniu sie z gazem mozna takie uzyskac ....

fakt ze przeznaczenie g35 sedana i 350z jest zasadniczo inne

najfajniesze jednak jest to ze ... zmieszcza ci sie 20" bez problemu :kox:

Pewnie ze tak

A tu znajomego coupe 2003 rok biegowka uzyskal tkai wynik

spalanie.jpg

Opublikowano

:kox::decayed:

Moja Honda więcej łyknie :D

Opublikowano
  • Autor

Ten silnik duzo zbieral nagrod za dobra ekonomie

Opublikowano

Kubek zacznij cos pisać na forum bo coś marnie Ci idzie :)